Piatra naturala scapitata alb - mov

115 RON
1 / 1 ...

Piatra naturala scapitata alb - mov

115 RON
Caracteristici
Faianta, gresie, placari
Descriere
este folosită pentru placări exterioare și interioare.
Intrebuințări: placarea interioară a pereților, placarea fațadelor, teraselor, aleilor din gradină, a scărilor interioare și exterioare, precum și la construirea de mobilier, șeminee sau fântâni arteziene. Pe lângă funcția estetică integratoare, piatra naturală scapițată are și avantajul rezistenței și versatilității.
Fie că îți dorești să realizezi o amenajare în stil rustic, mediteranean, modern, industrial, clasic sau scandinav, în depozitele VINCA vei găsi cu siguranță piatra scapițată ideală.
Dacă nu poți ajunge în depozitele și showroom-urile noastre de piatră naturală din Bacău, Neamț sau Iași, îți livrăm, în siguranță, oriunde în țară, rândurile de piatră de care ai nevoie. Fiind importatori direcți de piatră scapițată, oferim cele mai bune prețuri din piață.
Ambalaj: europaleți 120*80cm; pentru cantități mai mici de 10m2 se ambalează în cutii de carton;
Greutate/rând: 35-40 kg;
Țară de proveniență: Turcia;
Dimensiune: 20/25/30 lungime cu lățimi de 7 cm;
Utilizare:
Amenajări exterioare: placare fațade case, placări garduri, socluri, ziduri.
Amenajări interioare: placare pereți, placare șemineu, placare bar.
Montaj: Pentru montaj recomandăm adeziv flexibil alb VKW 126 Thrakon, potrivit pentru piatră naturală, acesta având o rezistență la alunecare și o foarte bună aderență la orice substraturi.
Vinca vă pune la dispoziție echipe pentru montaj în județele Neamț, Bacău și Iași. La cerere, echipele se pot deplasa contra cost în orașul dumneavoastră.
Fiabilitate: Piatră naturală scapițată Alb - Mov vă este livrată alături de un certificat de conformitate. Dacă este întreținută corespunzător, Piatră naturală scapițată Alb - Mov își poate păstra culoarea și luciul zeci de ani.
Vezi mai multe detalii si cumpara
984 vizualizari Bacau, Nicolae Balcescu, 03 Nov, 02:50