Piatra naturala gneiss auriu 10LL

117 RON
1 / 4

Piatra naturala gneiss auriu 10LL

117 RON
Caracteristici
Faianta, gresie, placari
Descriere
Ambalaj: europaleti 120*80cm; pentru cantitati mai mici de 10m2 se ambaleaza in cutii de carton.
Greutate/rand: 35-40 kg
Tara de provenienta: Bulgaria.
Grosime: 1-2cm
Utilizare: Piatra naturala gneiss auriu 10LL poate constitui un interesant element in decorarea peretilor sau a diferitelor elemente de arhitectura ale cladirii dumneavoastra. Poate fi folosit atat in placari interioare, cat si in placari exterioare. Pentru inspiratie, consultati rubrica „Sfatul Designerului”.
Montaj: Pentru montaj recomandam adeziv flexibil alb VKW 126 Thrakon, potrivit pentru piatra naturala, acesta avand o rezistenta la alunecare si o foarte buna aderenta la orice substraturi. Vinca va pune la dispozitie echipe pentru montaj in judetele Neamt, Bacau si Iasi. La cerere, echipele se pot deplasa contra cost in orasul dumneavoastra.
Fiabilitate: Piatra naturala gneiss auriu 10LL va este livrata alaturi de un certificat de conformitate. Daca este intretinuta corespunzator, piatra naturala gneiss auriu 10LL isi poate pastra culoarea si luciul zeci de ani. Vezi aici produse de intretinere si curatare care nu deterioreaza piatra naturala.
Pret: Pretul afisat este valabil pentru un rand de palet 120*80cm = 0.96mp. Afla de ce nu vindem piatra naturala la mp aici.
Vezi mai multe detalii si cumpara
125 vizualizari Bacau, Nicolae Balcescu, azi, 02:55