Piatra Cubica Granit Gri Sare si Piper Natur 10

992 RON

Piatra Cubica Granit Gri Sare si Piper Natur 10

992 RON
Caracteristici
Pavaje, borduri, dale
Descriere
x 10 x 10cm Comanda minima: 1 x Tona

Descopera principalul furnizor de piatra cubica din Romania, cu sute de proiecte la nivel national si european. Exista nenumarate proiecte private unde PIATRAONLINE a furnizat usor si rapid, piatra cubica din cel mai dur granit sare si piper, pavaj ce va rezista generatie dupa generatie.

Granitul ”sare si piper” se ridica la suprafata pamantului pentru a forma suportul organic al infrastructurii moderne. Acest produs se poate folosi la alei, intrari in garaj, piatete, piete, gradini interioare, parcari, trotuare sau spatii carosabile.

Piatra cubica din granit Gri Sare si Piper Natur confera spatiului amenajat rezistenta prelungita, dar si aspect estetic deosebit, natural. Un ”must-have” al momentului. Dimensiuniile pot varia cu +/- 3cm, piatra cubica fiind un produs cu laturi despicate.

Vorbim despre un model foarte apreciat mai ales datorita costului redus de achizitie. Montajul se realizeaza pe pat de nisip si cu sapa semi-umeda.

Beneficii:

Culoare deosebita;
Rezistenta in timp;
Montaj usor de realizat.
Ce trebuie sa stii despre montaj:

Montajul este usor de realizat;
La fel de important precum alegerea pietrei;
Dupa ce au fost scoase din cutie, placile trebuie curatate;
Suprafata trebuie sa fie curatata in prealabil;
Suprafata trebuie sa fie dreapta, fara denivelari;
Pentru un montaj corect, este recomandat sa apelati la serviciile unui specialist.
Cum se intretine?

Granitul este o piatra rezistenta, dar pentru a te bucura mai mult de ea, trebuie sa tinem cont de trei pasi: curatare, impermeabilizare si intretinere;
Curatarea se face inaintea procesului de impermeabilizare si se foloseste LTP Grimex pe care il gasesti in gama noastra de solutii;
Recomandam impermeabilizarea suprafetei cu LTP Mattstone;
Acest procedeu face ca microporii pietrei sa se inchida si sa nu lase apa sa patrunda in material, iar piatra nu se va mai pata atat de usor;
Pentru curatarea intensiva, se foloseste LTP Grout Stain Remover.
Piatra cubica din granit se vinde la saci tip Big Bag, iar cantitatea minima pentru achizitie este 1 tona.

Daca nu te-ai convins de autenticitatea pietrei naturale, comanda online o mostra sau vino in showroom-ul nostru din Aleea Teisani, nr.137A, si te vom ajuta sa faci din casa ta un loc special.

Vezi mai multe detalii si cumpara
67 vizualizari Bucuresti 12 Iul. '24 (17:25)
Video