Photogenica - Fotograf

Photogenica - Fotograf

Caracteristici
Filmari, foto
Descriere
Vor exista momente impresionante in viata ta, unele vei dori sa le pastrezi doar pentru tine,insa pe celelalte ni le poti incredinta noua. Vom fi acolo pentru a spune povestea ta in imagini.
Cine suntem? Fie ca e vorba de o nunta, un botez, un eveniment sau o sesiune foto de familie, noi captam energia si entuziasmul oamenilor prezenti, documentand pana in cel mai mic detaliu evenimentul si emotiile momentului tau.
Detalii suplimentare
Nu ne temem de ploaie, de clipe imprevizible, pentru ca vrem sa surprindem fotografii naturale, emotii reale si zambete sincere…si fie vorba intre noi, sunt binevenite de fiecare data si lacrimile de bucurie.
Ce e atat de special la noi?Suntem povestitorii evenimentului tau, ne concentram pe surprinderea momentelor reale intr-o abordare fotojurnalistica si le inpachetam intr-un mod personal si unic. Aruncati o privire mai atenta la sectiunea Album. Peste ani, aceste momente iti vor incalzi inima, te vor bucura si iti vor da fiori cu fiecare revedere.
Unde ne puteti gasi ?Locuim in Bucuresti dar suntem disponibili oriunde in tara sau in strainatate pentru evenimentul dumneavoastra.
22 vizualizari Bucuresti 16 Oct, 15:00