Petra Laboratory - Centru radiologie digitala stomatologica

Petra Laboratory - Centru radiologie digitala stomatologica

Caracteristici
Diverse
Descriere
Petra Laboratory este un centru de radiologie digitala stomatologica si maxilofaciala infiintat in anul 1997. Suntem situati in Bucuresti, in zona Calea Dorobantilor - Calea Floreasca, aproape de intersectia cu Sos. Stefan cel Mare, pe strada Amman (capitala Iordaniei), la nr. 20.
Programul nostru de lucru este urmatorul: luni - vineri intre orele 10,00 - 19,00 Deoarece functionam la parter, accesul este mult usurat pentru persoanele mai greu deplasabile.
Detalii suplimentare
Realizam radiografii dentare digitale intraorale (retroalveolare), radiografii extraorale digitale panoramice (OPG - ortopantomograme), radiografii de sinusuri maxilare, sinusuri frontomaxilare (SAF), precum si cefalometria digitala a craniului prin vederi latero-laterale si anteroposterioare ale acestuia.
Cone Beam Computing Tomography este potrivit pentru o mare varietate de aplicatii dentare si maxilo-faciale: implantologia, chirurgia BMF, endodontia, ortodontia, fracturi, articulatii temporo - mandibulare, leziuni periapicale, chisturi, granuloame, tumori, ORL (ureche interna). In momentul introducerii in orice computer a unui DVD cu o tomografie inregistrata, se va instala automat un program Viewer care permite medicilor sa prelucreze imaginile.
Software-ul i-Dixel, ofera caracteristici avansate de planificare a implantelor, informatii referitoare la calitatea si volumul osului, masuratori precise in scara 1:1 (scara reala).
99 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 11 Jul, 14:25