Personal Trainer Studio - Cursuri instructor fitness

Personal Trainer Studio - Cursuri instructor fitness

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: alte cursuri
Descriere
Curs acreditat instructor fitness
Daca esti pasionat de fitness, te informezi cu privire la nutritie, te antrenezi singur sau cu ai un antrenor persona, dar vrei sa cunosti mai mult si sa fii mai stapan pe informatiile pe care le auzi in jurul tau, atunci ai ajuns in locul potrivit!
Detalii suplimentare
Curs acreditat instructor aerobic
Daca ai ritmul in sange, esti o fire dinamica, iti place mereu sa te informezi cu privire la cum sa fii mereu in forma, frecventezi clasele de aerobic si vrei sa cunosti mai mult si sa ajungi in pozitia in care sa transmiti pasiunea ta celorlalti, Fitness Education School este locul ideal in care sa inveti cum sa faci trecerea de la cursant la instructor!
Curs acreditat tehnician nutritionist
Durata curs: 6 luni. Acest curs poate fi frecventat de cadre medicale (medici, asistenti), de specialisti in fitness (instructori, antrenori personali) sau de orice alta persoana care este interesata de acest domeniu sau care doreste sa lucreze in industria alimentara, industria hoteliera, restaurante sau sa aiba propriul cabinet.
Curs acreditat instructor dans
Esti pasionat de dans si ai un minimum de cunostinte in domeniu? Ti-ar placea sa devii instructor de dans sau chiar sa-ti deschizi propria scoala de dansuri?
Curs acreditat instructor aqua gym
Daca te simti confortabil in apa, iti place sa socializezi si ti-ar placea sa ai o meserie de viitor, vino si inscrie-te la cursul de instructor de aqua gym.
8 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 11 Iul 23; 15:25