Perfect Casa - Agentie imobiliara

Vezi pagina: Perfect Casa
Sector 1, 10 sep, 11:00

Descriere anunt

Perfect Casa - Agentie imobiliara

Firma specializata in vanzari, cumparari case, vile, apartamente de lux, imobile de lux, terenuri; proiecte si investitii

Perfect Casa, un concept modern de abordare a afacerilor imobiliarePerfect Casa si-a facut debutul pe piata imobiliara din Bucuresti in anul 1992 fiind prima agentie imobiliara care se adrezeaza in special proprietatilor de lux.

Detalii suplimentare

De-a lungul timpului Perfect Casa si-a cladit un brand puternic recunoscut si apreciat pe piata imobiliara avand o vasta experianta in domeniul imobiliar al proprietatilor de lux si ofera un larg portofoiu de vile spre vanzare si inchiriere, apartamente in zonele exclusivite ale Bucurestiului. Deasemenea, terenurile agricole, investitiile, spatiile de birouri si proiectele se adauga portofoliului Perfect Casa facand din aceasta o agentie imobiliara completa.

Interesul nostru este acela de a inlocui clasica experienta imobiliara cu un concept imobiliar diferit, profesional si inovator menit sa schimbe perspectiva clientilor asupra a ceea ce inseamna o agentie imobiliara si un agent imobiliar.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!