Perfect Casa - Agentie imobiliara

...

Perfect Casa - Agentie imobiliara

Caracteristici
Agentii imobiliare
Descriere
Firma specializata in vanzari, cumparari case, vile, apartamente de lux, imobile de lux, terenuri; proiecte si investitii
Perfect Casa, un concept modern de abordare a afacerilor imobiliarePerfect Casa si-a facut debutul pe piata imobiliara din Bucuresti in anul 1992 fiind prima agentie imobiliara care se adrezeaza in special proprietatilor de lux.
Detalii suplimentare
De-a lungul timpului Perfect Casa si-a cladit un brand puternic recunoscut si apreciat pe piata imobiliara avand o vasta experianta in domeniul imobiliar al proprietatilor de lux si ofera un larg portofoiu de vile spre vanzare si inchiriere, apartamente in zonele exclusivite ale Bucurestiului. Deasemenea, terenurile agricole, investitiile, spatiile de birouri si proiectele se adauga portofoliului Perfect Casa facand din aceasta o agentie imobiliara completa.
Interesul nostru este acela de a inlocui clasica experienta imobiliara cu un concept imobiliar diferit, profesional si inovator menit sa schimbe perspectiva clientilor asupra a ceea ce inseamna o agentie imobiliara si un agent imobiliar.
1.577 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 11 Jul, 14:40