Perdea tulle brodat, alb cu pene roz

100 RON
1 / 1 ...

Perdea tulle brodat, alb cu pene roz

100 RON
Caracteristici
Articole textile Perdele, draperii, jaluzele
Descriere
In procesul de amenajare, alegerea perdelelor potrivite reprezinta un pas important, acestea infrumusetandu-ti camera si completandu-ti stilul. Totodata, trebuie sa tii cont de faptul ca perdelele trebuie sa urmeze aceeasi linie cu draperiile, materialele si culorile sa se potriveasca sau sa fie intr-un contrast armonios.

Materialul de tulle brodat este un element important de design, dar are si un rol practic, tesatura translucida permitandu-va sa creati o atmosfera intima in oricare din incaperi. Acest gen de perdea va ajuta sa dispersati si sa diminuati lumina puternica a soarelui, bucurandu-va, totusi, de lumina naturala de afara.

Intretinere produs

Instructiuni intretinere

1. Se spala la 30°C

2. Nu se folosesc inalbitori chimici si nu se usuca prin centrifugare

3. Se calca la temperatura mare cu abur. Nu se recomanda botirea materialului

4. Inainte de prima utilizare, va recomandam spalarea perdelei pentru a evita eventualele impuritati din momentul ambalarii

Nota:

Pozele apartin website-ului lumeatextilelor.ro si sunt 100% reale, insa, pot exista diferente mici de culoare, in functie de monitorul dvs.

Perdelele se fac la comanda, pe dimensiunile solicitate de client. Acestea nu vor putea fi returnate.

Inainte de prima utilizare, va recomandam spalarea draperiilor pentru a evita eventualele impuritati din momentul ambalarii.

LEI / METRU LINIAR
Vezi mai multe detalii si cumpara
167 vizualizari Bucuresti 23 Mar 23:00