Pe Motoare - Bar & Grill, Bucuresti

Pe Motoare - Bar & Grill, Bucuresti

Caracteristici
Restaurante Specific: romanesc Terasa : da Catering: da
Descriere
Pe Motoare Bar & Grill este un loc unde se mananca preparate la gratar, specialitati create in Grill-ul nostru, totul sub supravegherea atenta a clientilor. Poti veni cu prietenii pentru o cafea, un suc sau o limonada, o bere si cel mai bun gratar.

Se mananca "ca la mama acasa"!!! Un bar primitor cu o tematica nascuta dintr-o pasiune pentru sportul pe doua roti. Categoria clientelei este variata, de la cei mai tineri pana la cei de varsta a treia. Aici poti vedea meciuri cu prietenii, poti petrece timpul tau liber intr-o companie placuta, la o bere buna, un vin, o imonada fresh, cafele si preparate de cafea inedite. Organizam evenimente pentru clientii nostri, si ne mandrim cu ospitalitatea personalului. Va asteptam cu mare drag!
Cu ce ne mandrim?
- Restaurantul Pe Motoare pune un mare accent pe servire, astfel incat sa va putem asigura o ambianta cat mai placuta.- Muzica buna / - Tematica moto / - Plata prin card / - Terasa incalzita / - Taxi in apropiere / - Loc pentru fumatori / - Posibilitate rezervari / - Instalatie de climatizare si multe altele...
49 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 11 Iul. '23 (15:25)