Pat de masaj automat -model luxury- role de

15.750 RON

Pat de masaj automat -model luxury- role de

15.750 RON
Descriere
turmalina UNIC IN ROMANIA
IA-TI SPA-ul ACASA!
Un concept deosebit la nivel mondial de pat de masaj cu role de turmalina.

atul de masaj Luxury Line Customizabil
Patul de masaj CASA JAD – Gama Luxury Line impresioneaza prin particularitatea unui design elegant, o varietate de materiale si culori si noutati tehnice: acum si cu role de turmalina!

Avantaje tehnice
1. Presiunea crescuta a grupului de 9 role de turmalina care maseaza coloana vertebrala, determinand o elongatie mult mai puternica fata de modelul anterior, presiune crescuta si a grupului de 4 role care maseaza picioarele, masajul fiind cu adevarat o „gadilare” a simturilor dvs.
2. O profilare perfecta a masajului pe conturul cervical pentru o experienta a masajului pe gat si scalp absolut deosebita
3. Programele de masaj redesenate, gandite pentru o sporire a eficientei masajului

Unic in Romania:
Patul de masaj customizabil cu role de turmalina.
Rolele de turmalina sunt de cea mai buna calitate, pentru un masaj al coloanei vertebrale complex. Cele 4 role de turmalina pentru picioare ofera un masaj complet la ambele picioare, unic in Romania. Masajul in zona picioarelor este extrem de important deoarece, in lipsa acestuia nu veti obtine efecte precum eliminarea varicelor, inlaturarea sindromului de picioare reci, drenarea limfei dinspre picioare, intarirea sistemului imunitar, inlaturarea febrei musculare, relaxarea si detensionarea gambelor in cazul oboselii acute).
Unic in Romania:
Doua benzi cu fibra de carbon si turmalina.
2 benzi de fibra de carbon la interior, cu pietre de turmalina atasate, pentru caldura suplimentara.
Vezi mai multe detalii si cumpara
103 vizualizari Bucuresti 12 Sep, 02:25