Pat casuta alb- 90x200 cm

1.940 RON

Pat casuta alb- 90x200 cm

1.940 RON
Caracteristici
Categorie: Patuturi Nou
Descriere
Patutul tip casuta pentru copii are protectii laterale ce ofera siguranta copilului in timpul somnului. Stiind faptul ca multi copii se misca pe parcurul intregii nopti foarte mult, am conceput lateralele pe intreaga lungime a patutului, astfel incat sa nu fie riscul de accidentare in timpul somnului. Fiind realizat in serii mari, acest patut a fost in permanenta consolidat astfel incat clientii nostri sa fie multumiti de achizitionarea lui.

Designul este special creat pentru a fi o placere mersul la somn. De asemenea, una din protectiile laterale se poate detasa pentru ca patutul sa poata fi folosit pe o perioada cat mai indelungata.

Cadrul patutului este realizat din lemn masiv, iar sertarele si panourile laterale din mdf pentru un finisaj perfect. Robust, solid si durabil, patutul tip casuta permite asezarea parintelui langa copil in timpul adormirii acestuia, atunci cand este nevoie. Vestea buna este ca are un design ce ii incanta pe copii, bucarandu-i ca au propria casuta, pe marimea lor si se simt fericiti sa inceapa sa doarma singuri in propriul pat si propria camera. Asadar, daca doriti trecerea copilului in camera lui, acest patut este alegerea perfecta!

Este vopsit cu produse sigure si special create pentru bebelusi si copilasi. Are sertare de depozitare a lenjeriei de pat sau a jucariilor.

Dimensiunea interioara a patutului: 90x200 cm (dimensiune saltea)

Dimensiunea exteriora a patutului: 100x210 cm

Inaltimea pana la somiera: 30 cm

Inaltimea totala a patutului: 185 de cm

Inaltimea de la somiera pana la partea de sus a lateralei de protectie este de 35 de cm ( spatiu disponibil saltelei). Recomandarea noastra este de a se achizitiona o saltea de maxim 20 cm grosime. De asemenea, la rubrica saltele ortopedice, aveti posibilitatea achitionarii unei saltele premium, naturale, din semilatex, un produs ce este realizat din materiale naturale.
Vezi mai multe detalii si cumpara
183 vizualizari Cluj, Cluj-Napoca, 18 Sep, 16:45