Parchetul laminat EGGER EPL034 STEJAR CORTINA ALB

69 RON
1 / 2

Parchetul laminat EGGER EPL034 STEJAR CORTINA ALB

69 RON
Caracteristici
Parchet, linoleum
Descriere
Parchetul laminat este format din fibre presate, acoperite cu print care imita esentele de lemn. Printre avantajele parchetului laminat se numara intretinerea foarte simpla, montarea facila si versatilitatea acestuia, purand fi montat in orice incapere. Grosimea parchetului laminat incepe de la 8mm si poate ajunge la 12mm.

Cu o experientae peste 20 de ani in producerea parchetului laminat , Egger este unul dintre furnizori de top din Europa.

Noua colectie Egger Pro Laminate se remarca prin modele foarte atragatoare din punct de vedere vizualcat si de o rezistenta crescuta la traficul comercial.

Avantajele dumneavoastra
Rezista la umiditate pana la 72 de ore datorita structurii speciale a produsului cu panou suport Aqua+ si montare potrivita pe forma cu sistemul de instalare CLIC it!
Ideala pentru bucatarii, bai si holuri, precum si pentru uz comercial cu standarde inalte de curatenie – usor de curatat cu un aspirator cu aburi
Montare flexibila datorita sistemului de instalare CLIC it! cu sau fara adeziv
De la o sufragerie confortabila la o mansarda purista, de la un spatiu rustic pentru servit masa, la o camera de hotel primitoare: laminatul este unul dintre cele mai populare tipuri de pardoseala. Si unul dintre cele mai versatile. Datorita varietatii decorurilor autentice, de la aspectul cochet al lemnului masiv, la luminozitatea si eleganta scandinava cu stil, designul perfect poate fi regasit in fiecare incapere si fiecare dorinta in materie de amenajari interioare. Alaturi de gama vasta de decoruri, pardoseala noastra laminata dispune de o executie de inalta calitate si caracteristici functionale. Este rezistenta si usor de intretinut, flexibila si usor de montat. Toate acestea la un raport pret-performanta excelent. Simtiti la fiecare pas calitatea pardoselii noastre laminate.

Clasa de trafic 33 Comercial trafic intens

Culoare Alb

Format placa Classic 1291x193mm

Garantie 20 ani comform certificatului de garantie al produsului

Grosime 8mm

Incalzire in pardoseala Da

Pret / mp
Vezi mai multe detalii si cumpara
66 vizualizari Arges, Pitesti, 06 Sep, 14:15