Pantofi dans Crossed Ribbon black 4D PRO

740 RON
...

Pantofi dans Crossed Ribbon black 4D PRO

740 RON
Caracteristici
Pantofi, balerini Marime: 35, 36, 37, 38, 39, 40 Nou
Descriere
Pantofi de dans SuperFlex realizati in Milano, cu o tehnologie de ultima generatie pentru dansul sportiv. Design elegant, stralucire la superlativ, un calapod si o talpa care garanteaza o performanta mai buna si mai multa comoditate. Pantofii fac parte din colectia inovatoare IConic Pro pentru profesioniste si amatoare.

Acesti pantofi de dans fac parte din colectia noastra IConic Pro by Danc’in realizati in Milano. Tocul este de 8 cm clepsidra ultra confort.

Cristalele sunt aplicate manual piatra cu piatra pentru a crea un pantof elegant, stralucitor, unic si deosebit de frumos. Aplicarea pietrelor se realizeaza cu instrumente profesionale pentru termorezistenta.

Calapodul este SuperFlex, ranforsat cu o foita speciala din otel Next Generation pentru mai multa comoditate. Talpa interioara este creata de Poron Cushioning oferind un confort mai bun, mai de durata, fara a se distruge si a-si pierde forma dupa utilizari repetate.

Tocul are un strat de protectie speciala 4D PRO Competition. Garanteaza o buna aderenta si mai mult control al miscarilor in timpul dansului.
Vezi mai multe detalii si cumpara
486 vizualizari Bistrita Nasaud, Feldru, 06 Sep, 14:55