Pandoras Food - Restaurant fast-food

Pandoras Food - Restaurant fast-food

Caracteristici
Fast food Catering: da
Descriere
Ne face placere sa va rasfatam cu specialiatile noastre culinare delicioase din bucataria romaneasca. Fast foodurile noastre delicioase va vor incanta cu siguranta. Printre preferintele clientilor nostri se numara hamburgerii indragiti sau carnatii cu curry precum si selectia noastra de ceaiuri fierbinti sau cafele aromate.
Detalii suplimentare
Fondat in 2020, in Bucuresti, zona Lacul-Tei / Barbu Vacarescu, ca o afacere de familie Mama & Fiu, avand la baza meniuri traditionale romanesti "Meniul Zilei" cat si preparate "a la carte" gatite cu dragoste ca la mama acasa.
Fiecare preparat este gatit pe loc, pentu tine, din cele mai proaspete ingrediente si cea mai inalta calitate, pentru ca gustul autentic Pandoras Food sa te cucereasca inca de la prima inghititura si a te face dependent de el.
Fiul venind cu o experienta in gastronomia frantuzeasca a dat nastere celor mai bune si gustoase preparate unice in Bucuresti. Va asteptam in sanul familie noastre pentru a savura atat preparatele traditionale gatite la meniul zilei cai si specialitati ce au facut inconjurul lumii pana au ajuns in cutia Pandoras Food.
181 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 11 Jul 23 14:25