Pachet Cuvinte care vindeca de Monica Mihai

48 RON

Pachet Cuvinte care vindeca de Monica Mihai

48 RON
Descriere
Chiar si intr-o tacere absurda, freamatele sufletului rasuna in sufletele oamenilor care se iubesc. O poveste despre o lume mica, plina de coincidente, pe alocuri fatale.


Comanda acum trei volume care au emotionat peste 100.000 de cititori.„O viata si inca o zi" e un memento al incercarilor, al increderii, al dezamagirilor, al intimitatii si, nu in ultimul rand, al imperfectiunii iubirii. – Delicatese LiterareVolumul 1
Abel este baiatul cu suflet bun, dar foarte naiv, care se indragosteste iremediabil de Sarah. O iubire pura, care nu reuseste sa troneze intr-o lume in care prieteniile nu sunt aproape niciodata ceea ce par si fiecare trebuie sa caute mai departe de sine sensul vietii.


Toate acestea pana cand un accident tragic aduce laolalta mai multe destine, moment in care ii vei descoperi pe David si Sophie, dar si o serie de personaje care intruchipeaza povesti de viata pe care le intalnim cu totii, fara sa stim ce se ascunde in spatele lor.


Intra in culisele unor povesti fara ocolisuri. Vietile, trairile, dezamagirile si iubirile unor oameni sunt prinse intre aceste pagini, iar lumea lor va deveni a ta si o vei trai la intensitate maxima cu fiecare cuvant citit.Volumul 2
O poveste despre dragostea adevarata. O poveste despre suferinta adanca, regasire si bucuria de a darui. Asta vei gasi atunci cand vei deschide acest volum.


Cu ochii mintii vei vedea soarele cum aluneca sub orizont si pe masura ce totul se intuneca in jur, iar noaptea cuprinde tinutul Marengo, cele cateva vapai de lumina ale caselor de pe acolo se vor confunda, pe aceeasi panza de negura, cu stelele de pe cer.


Peste campurile intinse, un licar de lumina, firav si tremurand, va rasari mereu, din dreptul casei Fontenot. Acolo, sub cerul unei seri de vara, il vei cunoaste pe Jude si tot acolo o vei intalni pe Savannah, parintii lui David.


Le vei afla povestea si va ramane in sufletul tau, mult timp dupa ce vei fi terminat de citit aceasta carte.Volumul 3
Sophie si David par ca se cunosc de dinainte sa se fi nascut. Insa o serie de evenimente tragice ii desparte si lasa in urma regrete pe care cu greu le pot uita. Volumul 3 al cartii O viata si inca o zi continua povestea volumului 1 si scoate la iveala o intamplare pe care David a incercat s-o evite toata viata, dar care acum e mai vie ca niciodata.


Alaska e rapusa de un incediu masiv in caldura orbitoare a verii, iar David se vede nevoit sa intervina. De aici, un singur pas a fost de-ajuns ca viata lui sa se schimbe.


Emotii puternice, trairi intense si o sensibilitate aparte. O viata si inca o zi, volumul 3, te va purta pe urmele unui destin spumos in cautarea iubirii eterne.

Vezi mai multe detalii si cumpara
24 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 08 Iun. '24 (15:30)