OUD AFGANO KHANEEN 100ML EDP

149 RON
1 / 3

OUD AFGANO KHANEEN 100ML EDP

149 RON
Caracteristici
Parfumuri unisex Alt brand
Descriere
Tip Produs
Apa de Parfum

Pentru
Barbati , Femei , Unisex

Size
100ml

Categorie Olfactiva
Lemnos, Aromatic

Tip Aplicare
Vaporizator

Oud Afgano de la Khaneen miros ametitor cuceritor. Un parfum arabesc lemnos aromatic. Cu siaj puternic si longevitate indelungata. Notele de varf deschid pafumul cu miros proaspat-balsamic de canepa si vetiver. Notele de mijloc intetesc aromele cu note lemnoase, rasini cafea tabac si caramel. Iar notele de baza intregesc aromele parfumului cu smirna si lemn de agar (oud). Oudul este dominant de la un capat la altul insa este incorporat intr-un melanj ierbos-lemnos captivant.

O combinatie obscura, narcotica, rasinoasa a multor elemente. Mosc, tutun, oud, cafea, vetiver, zambile, acorduri lemnoase. Fum si o floare nocturna ca violeta. Este un parfum fascinant si pretentios. O colectie impresionanta de parfumuri arabesti. Cu Oud afgano de la Khaneen paseste in noua lume araba. Moderna si mai sofisticata. Dar puternic inradacinata in traditiile Orientului!. Pentru a regasi acesta mare istorie imbinata cu elemente moderne. Un amestec de note orientale a parfumurilor care vor deveni parte inseparabila a fiecarei ocazii. Care reprezinta cautarea continua a luxului si elegantei zi de zi.

Lasati-va invaluiti de Cele mai ametitoare amestecuri de note si arome. Produse numai cu cele mai fine si rare ingrediente. Cu Khaneen, doriti sa ramaneti conectati cu parfumurile ( Oud Afgano ). Alege esenta care te va insoti intr o calatorie senzoriala de cunoastere a propriei persoane.

O compozitie surprinzator de rafinata. Incredibil de versatile. Parfumurile iti ofera promisiunea unei zile insorite. Orientale, dulci, fructate. Subtile si moderne. Dar mereu aparte. Sarbatoreste increderea si irezistibilitatea fara sfarsit prin semnatura Khannen. Pline de rafinament si prestigiu. Ele aduc un omangiu faimoasei traditii orientale din orientul mijlociu.

Oud-ul este lemnul din arborele Agar. Copacii sanatosi au un lemn inodor. Cu toate acestea, unii copaci mai batrani se infecteaza cu ciuperci. Dupa aceea se produce o oleorezina in interiorul lemnului. Pe masura ce infectia creste, are ca rezultat o rasina intunecata foarte bogata. Rasina este distilata obtinand uleiul pur de oud.

Parfumuri Arabesti Originale
Vezi mai multe detalii si cumpara
324 vizualizari Ilfov, Pantelimon, 03 Apr 22:45