OstroVit CLA 1000 150 caps - Limited Edition

46 RON
1 / 1 ...

OstroVit CLA 1000 150 caps - Limited Edition

46 RON
Descriere
Beneficii CLA:


? Accelereaza pierderea de grasime

? Ajuta la pierderea in greutate

? Ajuta la construirea musculaturii

? Ofera protectie antioxidanta excelenta

? Induce un mediu celular optim pentru o sanatate imbunatatita!

 

Ce este CLA si de unde provine?


Acidul linoleic conjugat (CLA) este un acid gras natural care se gaseste in principal in carne si produse lactate, in cantitati mici. CLA a fost descoperit accidental in 1978 de catre Michael W. Pariza de la Universitatea din Wisconsin, in timp ce cauta formari mutagene in carne in timpul gatitului.

CLA este dovedit prin cercetari pentru efectul sau de a construi masa musculara, pentru reducerea de grasime corporala si a induce un mediu celular optim pentru o sanatate imbunatatita!

CLA apare in mod natural in alimente precum lapte, branza, carne de vita si miel, precum si multe alimente prelucrate. Dar obtinerea unui nivel suficient de CLA din dieta dvs pentru beneficiul preferat ar necesita un aport considerabil de aceste tipuri de alimente. Acest lucru nu este doar nepractic, dar ar avea, de asemenea, un impact negativ serios asupra metabolismului dvs. datorita nivelului caloric ridicat pe care il veti consuma.

 

Ce face mai exact CLA si ce studii stiintifice ofera dovezi care sa sustina acest lucru?


Deoarece aceste cercetari au aparut, a fost creata o modalitate mai economica si mai eficienta de obtinere a CLA-ului cerut. Prin tehnologia avansata a lipidelor, un proces de sinteza a CLA permite aportul de precizie prin capsule cu gelule moi pre concepute. Acest lucru permite o apreciere precisa a CLA la intervale de timp determinate, fara consumul ridicat de calorii alimentare. Nu numai ca s-a aratat ca CLA creste masa musculara reducand in acelasi timp grasimea corporala, studiile au aratat, de asemenea, beneficii anti-catabolice, antioxidante si imuna. Toate acestea dintr-o lipida structurata. O grasime foarte sanatoasa daca doriti.

Timp de multi ani, expertii in nutritie de performanta au respins substantial grasimile, presupunand ca nu au avut niciun rol util in nutritie. In schimb, specialistii s-au concentrat asupra efectelor carbohidratilor care economisesc proteinele si asupra energiei si au studiat modul in care aminoacizii si proteinele diferite ar putea afecta retentia azotului, anabolismul si catabolismul. Poate ca \"mintea intrebatoare\" a fost influentata de campania de \"toate grasimile sunt rele\" a mass-media. Dar acum cantarele se inclina spre contrariul. Geniile nutritionale cum ar fi autorul zonei, dr. Barry Sears ne-au aratat cum acizi grasi nu sunt doar esentiali pentru o sanatate adecvata ci si modul in care utilizarea corecta a acestor compusi poate avea numeroase efecte pozitive. Dr. Sears este sigur ca acizii grasi influenteaza in mod direct hormonii de crestere ai organismului.


 
Desi toate functiile CLA nu sunt pe deplin intelese, este larg acceptat in comunitatea de cercetare ca CLA contrabalansa efectele negative ale acidului linoleic si regleaza metabolismul grasimilor si proteinelor la animale. Pariza, directorul Institutului de Cercetare al Alimentelor de la Universitatea din Wisconsin, a declarat: \"Un numar tot mai mare de date indica faptul ca CLA este un nutrient recent recunoscut care functioneaza pentru a regla retentia de energie si metabolismul\". CLA poate fi cel mai bine descris ca un Factor de Crestere.

Aportul alimentar eficient! CLA a fost demonstrat in studiile pe animale pentru a creste rata de crestere prin cresterea eficientei furajelor. In studiile controlate, animalele care aveau dieta completa cu CLA au crescut proteina lor corporala (tesutul muscular), in timp ce, in acelasi timp, au avut o scadere semnificativa a grasimii corporale. Toate acestea au aparut la animalele suplimenate cu CLA, in timp ce consumul alimentar a scazut. Masa lor slaba a crescut, chiar daca mancau mai putin! Acest lucru indica faptul ca CLA mareste eficienta furajelor si indica, de asemenea, un efect puternic de repartitie a nutrientilor.

 

Aceasta modificare semnificativa a compozitiei corporale poate fi, de asemenea, atribuita in parte efectului CLA asupra functiei imunitare. CLA a demonstrat ca inhiba pierderea tesutului slab, cauzata de nivelurile ridicate ale acestor citokine.

Studiile efective la om se afla pe calea anticiparii unor rezultate similare. CLA poate fi cel mai important nutrient de culturism descoperit in acest deceniu. Cu efecte anti-catabolice care rivalizeaza chiar si cei mai puternici compusi farmaceutici, CLA este un nutrient natural, cu capacitatea de a va ajuta sa va formati musculatura slaba, sa reduceti grasimea corporala si in acelasi timp, sa posedeti proprietati de sustinere a sanatatii.


 
Prospect CLA


Utilizare sugerata


Consumati 1 portie (1 capsula) de 3 ori pe zi, de preferinta dupa masa.

Avertizari


 Nu depasiti doza zilnica recomandata pentru consum. Suplimentul alimentar nu poate fi folosit ca inlocuitor (inlocuitor) al unei diete variate. Se...
Vezi mai multe detalii si cumpara
13 vizualizari Bucuresti ieri; 08:15