Orto Cris

Orto Cris

Caracteristici
Aparatura medicala
Descriere
Centrul de protezare si ortezare ORTO CRIS a luat fiinta in anul 2006 fiind creat de domnul Pinter Cristian.
Domnul Pinter Cristian si-a capatat experienta de-a lungul anilor petrecuti in Franta.
A urmat doua scoli de ortopedie cea de Toulouse pe care a absolvit-o in anul 2000 si cea de Paris pe care a absolvit-o in 2003. Apoi a efectuat stagii de pregatire in societati si centre cu renume mondial cum ar fi Proteor, Lagariggue, Centre de la Tour de Gassies si multe altele. Dupa alti trei ani in care si-a imbogatit cunostintele in special in ortopedia infantila revine in Romania si deschide societatea ORTO CRIS.
Din 2007 domnul Tubrea Dorel unul dintre cei mai buni protezisti din Romania a integrat echipa Orto Cris.
Tot in acest an domnul Guy Carruesco director al societatii Lagariggue si Jean Marc Berodier director al societatii Kid Ortho, sositi in Romania la societatea noastra, ne-au ajutat sa punem in aplicare noi tehnici de protezare si ortezare.
Periodic tehnicienii societatii noastre fac stagii de formare in diferite societati franceze dar cel mai important este faptul ca echipe formate din doctori si ortoprotezisti francezi vin periodic in societatea noastra pentru a ne expune tot ce este nou in domeniu.
Datorita acestei experiente si a colaboratorilor sai Sc ORTO CRIS a obtinut Premiul 1 in topul firmelor din judetul Timis.
187 vizualizari Bucuresti 18 Sep, 19:05