Openvision Data - service computere si solutii IT

Openvision Data - service computere si solutii IT

Caracteristici
Computere, laptopuri Computere Periferice IT
Descriere
Oferta noastra de externalizare contine mentenanta IT, intretinere sisteme si administrare retele si se adreseaza atat firmelor mici si mijlocii, cat si companiilor mari.
Detalii suplimentare
Colaboram cu firmele din Bucuresti, Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu, Calarasi si Ialomita, asigurand servicii IT la sediul clientului si de la distanta (remote), astfel incat sa se poata concentra pe punctele lor forte, care isi dezvolta compania si fac mai multe vanzari, eliminand toate problemele IT prin implementarea solutiilor tehnologice care dovedesc cresterea productivitatii si sporirea securitatii informatice.
 
In plus fata de cele 7 judete, acoperim toata tara, venind in sprijinul companiilor ce doresc un suport IT de la distanta (remote) profesionist alaturi de consultanta necesara dezvoltarii afacerilor de succes. Beneficiul suportului IT de la distanta este de a reduce problemele de cost ale centrelor de asistenta – spre exemplu, toate cheltuielile legate de transport sunt reduse imediat. Tehnologia moderna permite ca orice tehnician care foloseste asistenta de la distanta sa poata ajuta un client la fel cum ar face-o fizic.
264 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 11 Jul 23 14:45