One Minute Pizza

One Minute Pizza

Caracteristici
Pizzerii Catering: da
Descriere
Pentru o masa rapida, dar gustoasa, Pizzeria One Minute este locul potrivit pentru tine. Te asteptam sa ne treci pragul sau sa ne suni pentru a face o comanda!
Trece-ne pragul si vei descoperi o atmosfera calda si primitoare, bogata in miros de busuioc proaspat, in care cream pizza cu atentie si daruire. Ne gasesti intotdeauna deschisi pentru sugestii si transparenti cu intreg procesul de preparare deoarece toata munca noastra se concentreaza spre a oferi o bucurie ochiului, mai apoi gustului, iar la final sufletului.
Detalii suplimentare
Asa cum dicteaza traditia, intr-un cuptor cu lemne, care ajuta la distribuirea cat mai mare a caldurii interioare, se odihneste la temperaturi inalte pizza inainte de a va fi servita. Aici poti privi, atat tu cat si cei curiosi de mici, cum se naste blatul clasic, subtire si crocant pe margine, realizat din fainuri de calitate superioara.Iti face cu ochiul acea pizza Siciliana cu parmezan, spanac, pesto si mozzarella. Ori mai bine sa fie varianta noastra de pizza One Minute cu bacon, pui, ciuperci si ardei gras? Fii pe pace, meniul contine atat sortimente clasice, cat si retete proprii de pizza. Iar noi venim in intampinarea ta cu super oferte si preturi domolite, care sa nu iti arda buzunarele si fara sa facem rabat la calitate.
221 vizualizari Ilfov, Bragadiru, 11 Jul 23 14:50