Once Upon a Time - Centrul educational adlerian

Once Upon a Time - Centrul educational adlerian

Caracteristici
Categorie: Gradinite, scoli, licee Privat Gradinita After school
Descriere
Promovand principiile adleriene de crestere si educatie a copilului, am creat un spatiu unde copiii se dezvolta armonios, respectandu-li-se ritmul propriu.
Oferta educationala include (sunt cuprinse in taxa):
-program educational conform normelor metodologice ale M.E.C.
-activitate zilnica in limba engleza
-„ Eu pot!” - curs de dezvoltare personala
-„O lume in culori” - curs de art & craft
-„Ora Seherezadei” - povesti terapeutice, povesti cu talc -„Aikido. Introducere in artele martiale japoneze” (practicarea este inclusa incepand cu grupa mijlocie)
Detalii suplimentare
Stim cat de importanti primii ani din viata atat in formarea personalitatii cat si in acumularea de informatii si de aceea ne-am asigurat o gama variata de materiale, iar personalul beneficiaza de cursuri de formare continua pentru a veni in intampinarea nevoilor copiilor. Pentru grupa „Baby” am conceput, impreuna cu un psiholog cu experienta, programe speciale de stimulare cognitiva si senzoriala, de dezvoltare motrica si de dezvoltare a limbajului. Activitatile sunt diverse si includ organizarea si sustinerea de ateliere creative si de dezvoltare personala, workshop-uri parinte-copil, cursuri parenting, vizionare spectacole, filme, excursii, tabere, vizite la Gradina Botanica, Zoo, muzee si alte centre de interes.
564 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 11 Jul 23 15:25