Oja lac de unghii pentru stampilat BornPretty

29 RON
1 / 2

Oja lac de unghii pentru stampilat BornPretty

29 RON
Caracteristici
Cosmetice dama Ingrijire unghii
Descriere
Stamping, WN05DarkArmor, 10ml, rosu Oja de stampilat de la BornPretty, este asemanatoare celei clasice, insa cu consistenta necesara aplicarii prin tehnica stampilatului.
Oja este intens saturata, garantand o manichiura desavarsita.
Variante de folosire:
Tehnica 1: Aplicati cateva picaturi pe matrita BornPretty preferata, stergeti cu racleta, presati stampila BornPretty pe matrita pentru a colecta design-ul, apoi transferati pe unghia dorita. Stergeti excesul transferat pe deget cu ajutorul unei pensule inmuiate in acetona. Sigilati cu un TopCoat No Smudge pentru a nu crea efectul de bleeding pe design.
Curatati matrita, stampila si racleta cu acetona dupa fiecare utilizare.
Tehnica 2: Aplicati cateva picaturi pe matrita, stergeti cu racleta, presati stampila pe matrita pentru a colecta design-ul. Pe stampila puteti umple colora design-ul imprimat in diverse culori, cu ajutorul unei pensule de detalii. Sigilati design-ul pe stampila cu un Top Coat No Smudge . Dupa uscare deslipiti modelul de pe stampila apasand usor siliconul sau, decupati in forma unghiei si lipiti design-ul cu partea care a fost pe silicon in sus. Aplicati un strat de top coat pe unghia dorita, atasati design-ul dezlipit de pe stampiala, taiati excesul din jurul unghiei, si apoi sigilati cu top-coat simplu sau cu glitter holografic.

Sfat: daca folositi o stampila cu silicon moale, presati stampila pe matrita perpendicular, insa daca stampila este mai ferma, presati stampila printr-o miscare de roluire din exterior catre interior.
Vezi mai multe detalii si cumpara
139 vizualizari Sibiu, Sibiu, 02 Sep, 22:55