OCCO - Restaurant

OCCO - Restaurant

Caracteristici
Restaurante Terasa : da Catering: da
Descriere
OCCO este un furnizor de experiente. De neegalat.
Restaurantul tau pentru mic dejun, pranz si cina sanatos. Echipa OCCO Gourmet te asteapta cu feluri de mancare sanatoase si delicioase, intr-o locatie frumoasa, cu plante si muzica buna, astfel incat sa te poti deconecta cu adevarat.
Detalii suplimentare
Oferim intr-un mod personalizat si inovator mancaruri, bauturi si servire la evenimentele importante din viata clientilor nostri, companii sau indivizi, folosind practici sustenabile si cu ajutorul unei echipe orientate spre a depasi asteptarile clientilor.
Partenerii fondatori au pornit compania in 2018 cu misiunea de a aduce bucataria si servirea de inalta clasa in industria de catering. Experientele lor anterioare obtinute prin detinerea unui restaurant, impreuna cu experientele de management operational si vanzari de servicii in mediul corporatist, le-au permis sa gandeasca in afara conceptului existent de “catering box”, ceea ce a dus la dezvoltarea pentru prima oara in Romania a conceptului de “servicii de catering de lux pe care ti le poti permite”.
OCCO a aparut in Bucuresti si deserveste clientii din capitala si judetele limitrofe cu servicii de gastronomie fina, cu un design inovativ, meniuri personalizate pentru fiecare eveniment, servire impecabila, servicii profesionale de logistica si organizare evenimente, cu o deosebita atentie la detalii si la respectarea bugetelor clientilor nostri.
Chiar daca adesea sunt recunoscuti in industrie ca organizatorii de petreceri ai firmelor din IT&C, datorita capacitatii de a furniza servicii de catering si evenimente inovatoare, cu o servire de cea mai inalta tinuta, compania a ajuns sa livreze deasemenea catre mari companii din variate industrii cum ar fi retail, servicii financiare, educatie, sanatate, automotiv, samd.
Dupa primul an de activitate, datorita cererilor tot mai numeroase de a deservi si evenimente private, OCCO a intrat si pe aceasta piata si a furnizat servicii de catering pentru petreceri private de cea mai inalta tinuta: nunti, botezuri, aniversari.
65 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 11 Jul, 14:55