Obiectiv Fujifilm Fujinon XF 90 mm F2 R LM WR

4.499 RON
1 / 2

Obiectiv Fujifilm Fujinon XF 90 mm F2 R LM WR

4.499 RON
Caracteristici
Accesorii, componente Obiective Fujifilm Nou
Descriere
Este un obiectiv cu deschidere rapida cu o distanta focala echivalenta cu 137mm si o deschidere maxima de F2.0, care ofera imagini ultra-clare cu bokeh bogat, chiar si la setarea maxima a diafragmei. Constructia optica a 11 elemente in 8 grupe (inclusiv trei elemente din sticla ED) minimizeaza vignetarea si creeaza un bokeh frumos datorita diafragmei rotunjite, ceea ce il face perfect atat pentru portretizari, cat si pentru alte aplicatii.

Usor si compact
Lentila cantareste aproximativ 540g si este compacta, cu un filet de filtru de doar 62mm. Greutatea combinata cu XF56mmF1.2 R este mai mica de 1kg - o veste excelenta pentru fotografii portret care doresc sa calatoreasca lumina si inca filmeaza cu lentile de prim pentru imagini clare si bokeh puternic.

Autofocus de mare viteza 0.14sec datorita unui nou motor Quad Linear
Un motor liniar este rapid, silentios si precis, dar aici sunt utilizati patru magneti pentru un cuplu mai mare. Autofocalizarea de mare viteza ofera o experienta de fotografiere mai versatila, permitand utilizatorilor sa reactioneze rapid la schimbari subtile ale expresiei faciale a subiectului.
Culoare Negru Utilizare Portret Tip obiectiv Standard Stabilizator imagine Fara stabilizator Tip focalizare Auto focus Diafragma maxima f2
Vezi mai multe detalii si cumpara
16 vizualizari Bucuresti 03 Mai; 13:10