Obesimed Forte 42 capsule

70 RON
1 / 1 ...

Obesimed Forte 42 capsule

70 RON
Caracteristici
Categorie: Suplimente nutritive
Descriere
Obesimed Forte este un dispozitiv medical folosit pentru pierderea in greutate. Este destinat adultilor in varsta de 18 ani si peste si care sunt supraponderali cu mai mult de 10 kilograme sau au un indice de masa corporala (IMC - BMI) de 28 sau mai mare. Pentru a garanta rezultate bune, se recomanda ca Obesimed Forte sa fie utilizat alaturi de o dieta cu un aport redus de calorii.

Recomandari generale: Cititi cu atentie instructiunile de utilizare inainte de a lua Obesimed Forte, chiar daca ati utilizat acest produs inainte, deoarece acesta poate fi modificat conform unor noi cercetari si descoperiri in perioada de timp de la deschiderea ultimului pachet. Nu este nevoie sa aveti o reteta pentru acest dispozitiv medical. Cu toate acestea, trebuie sa utilizati cu atentie Obesimed Forte pentru a obtine rezultate bune. Pastrati aceste instructiuni pentru utilizare in cazul in care trebuie sa le consultati din nou.

Cum functioneaza Obesimed Forte?

Obesimed Forte ofera o abordare diferita pentru pierderea in greutate, prin utilizarea unei combinatii de polizaharide vascoase inalt purificate si naturale care isi multiplica reciproc efectele. Obesimed Forte absoarbe de sute de ori propria greutate in apa in decurs de 30 de minute pana la o ora. Cand se dizolva capsula, se extinde in stomac pentru a deveni o matrice de gel stabila, foarte vascoasa. Acest lucru creeaza un sentiment de plenitudine, prin urmare dimensiunile portiei de mancare pot fi reduse si devine mult mai usor sa se urmeze o dieta cu o cantitate limitata de calorii. Dupa masa, matricea de gel se amesteca cu alimentele. Acest lucru nu va amana numai pofta de mancare, dar va incetini, de asemenea, procesul de digestie. Obesimed Forte asigura ca simtiti mai putina foame din cauza senzatiei de satietate conferita stomacului si promovarii unui nivel sanatos de zahar din sange.

Dozare si utilizare: Luati 1 pana la 2 capsule de 3 ori pe zi, cu o ora inainte de fiecare masa, cu cel putin 1 pahar de apa. Capsula trebuie inghitita in intregime.

Doza efectiva poate fi diferita pentru fiecare persoana si poate varia de la 1 la 2 capsule pe doza pana la o doza maxima de 6 capsule de 3 ori pe zi.

Doza poate fi marita la fiecare 3 zile cu 1 capsula per masa, pana cand senzatia de foame intre perioadele de pofta de mancare se reduce semnificativ. Nu depasiti doza maxima.

Nu utilizati Obesimed Forte mai mult de 30 de zile intr-o singura perioada de tratament. Tratamentul poate fi reluat dupa 4 zile.

Acest produs nu este adecvat copiilor.

Ingrediente: Produsul se bazeaza pe ingrediente vegetale: Omtec19, Amylum Solani, Omtec20, hipromeloza (E464), Oleum Helianthus, oxid de titan (E171).

Produsul este potrivit pentru vegetarieni. Acest produs nu contine alergeni.

Utilizare in timpul sarcinii si/sau alaptarii: Pierderea in greutate nu este recomandata in timpul sarcinii sau alaptarii, deoarece substantele nocive din tesutul adipos (denumite si grasimi corporale) pot fi transmise copilului. Prin urmare, utilizarea Obesimed Forte nu este recomandata.

Utilizare in asociere cu alte medicamente: Obesimed Forte scade nivelul glucozei din sange. Daca aveti diabet, este important sa monitorizati corect nivelul glicemiei. Adresati-va medicului dumneavoastra deoarece este posibil ca medicamentul dumneavoastra pentru diabet zaharat sa fie ajustat.

Utilizarea Obesimed Forte in asociere cu alte suplimente alimentare sau medicamente care au un efect hipoglicemic nu este recomandata atunci cand medicul sau farmacistul nu a fost consultat in prealabil.

Obesimed Forte incetineste rata de absorbtie a alimentelor si poate face teoretic acelasi lucru cu medicamentele. Medicamentele administrate pe cale orala trebuie luate cu o ora inainte sau dupa 4 ore dupa utilizarea Obesimed Forte. Consultati medicul sau farmacistul dumneavoastra daca luati medicamente inainte de a incepe sa utilizati Obesimed Forte.

Multivitamine si Obesimed Forte: Ar trebui sa luati un preparat multivitaminic si minerale in fiecare zi in timp ce pierdeti din greutate si folositi Obesimed Forte. Obesime Forte scade nivelul anumitor vitamine

Vezi mai multe detalii si cumpara
47 vizualizari Bucuresti 26 Iun. '24 (20:48)