Nutrilife - Curs de tehnician nutritionist

Nutrilife - Curs de tehnician nutritionist

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: alte cursuri
Descriere
Nutritionistul este caracterizat ca expertul in nutritie sanatoasa care ofera consultanta si rezolva diverse probleme in stilul de viata al fiecarui om. In general nutritionistul lucreaza in servicii de sanatate publica, unde colaboreaza cu diversi medici specialisti pentru asigurarea unei nutritii echilibrate si curative in conformitate cu ultimele descoperiri medicale in acest domeniu.
Detalii suplimentare
Deseori este confundat cu dietetcianul, deoarece rolurile fiecaruia se pot suprapune foarte usor. Diferenta intre cele doua specializari, nutritionist si dietetcian, este reprezentata de ocupatia nutritionistului care se adreseaza in special grupurilor de oameni, pentru a educa in prevenirea bolilor, in timp ce dieteticanul isi focalizeaza activitatea la persoane care deja sufera probleme legate de dieta, sau care pot fi ajutati prin recomandarea unei diete.
La finalul cursului de tehnician nutritionist, cursantii dobandesc cunostintele necesare pentru ambele specializari, in domeniul de nutritie cat si pentru dietetcian.
In cadrul cursului de tehnician nutritionist vor fi predate notiuni despre alimentatia omului sanatos in diverse stari fiziologice, etate de varste, alimentatie pentru sportivi, alimentatie in cazul unei boli, notiuni si concepte de anatomie, fiziologie si fiziopatologie. De asemenea pe parcusul cursului de nutritie se vor aborda subiecte precum gastrotehnia, intocmirea meniurilor, suplimente alimentare, terapii naturiste pentru diferite afectiuni.
150 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 11 Jul, 15:10