NIVEA Sampon Men Strong Power 400 ml

18 RON
1 / 1 ...

NIVEA Sampon Men Strong Power 400 ml

18 RON
Caracteristici
Cosmetice barbati
Descriere
Sampon Nivea Men Strong Power pentru toate tipurile de par, 400 ml
Samponul NIVEA MEN Strong Power curata parul si scalpul delicat, in timp ce formula cu minerale marine revitalizeaza si fortifica parul pentru un aspect sanatos. Asigura echilibrul perfect intre aromele rafinate ale esentelor naturale si tehnologia moderna de ingrijire a parului. Imbogatit cu minerale marine, samponul intareste firul de par si ii ofera un aspect sanatos, pentru intreaga zi.
Fortifica parul si ii creste rezistenta;
Ofera forma si volum firului de par;
Actioneaza delicat asupra pielii capului si a parului.
DESPRE NIVEA:
NIVEA este cea mai de incredere marca de ingrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezinta expresia inovatiei si calitatii superioare in sfera produselor destinate ingrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari si mai importante branduri globale. Manifestand mereu grija pentru oameni, NIVEA a ajuns sa fie, de-a lungul timpului, mai mult decat o marca de ingrijire personala, devenind parte din familie.
*Sursa: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand in categoriile: ingrijirea Corpului, ingrijirea Fetei si ingrijirea Mainilor; in ceea ce priveste valoarea de vanzare cu amanuntul, in 2012.
Vezi mai multe detalii si cumpara
144 vizualizari Bucuresti 17 Nov, 01:35