Nicoland - Gradinita

Vezi pagina: Nicoland
Sector 2, azi, 11:20

Descriere anunt

Nicoland - Gradinita

Gradinita Nicoland este un loc prietenos, cu oameni calzi si blanzi, care si-au asumat misiunea de a participa la crearea unor amintiri placute despre copilarie si a unor repere sanatoase pentru viitorul adult.

Ne propunem sa crestem si educam copiii bazandu-ne pe comunicare, intelegerea copilului si a motivatiilor care stau la baza actiunilor sale, pe respect, fara abuzuri si umilinte, fara pedepse si recompense. Ne dorim sa fim sprijin si orientare pentru copii, sa ii ghidam corect, fiind atenti la ceea ce ei ne transmit.

Detalii suplimentare

Prin imbinarea metodelor traditionale de predare, cu cele inspirate din pedagogiile alternative, prin atelierele optionale de dans, pictura, gatit sanatos, eematico, dezvoltarea inteligentei emotionale, limbi straine (engleza, germana), inot, yoga incercam sa oferim copilului o paleta larga de activitati educative, dar si relaxante, din care sa isi extraga ce ii place si sa isi cultive pasiunea. Suntem deschisi ideii de organizare si a altor tipuri de ateliere (ex. muzica, arte martiale) daca vom observa inclinatii spre aceste activitati.

Dotari

Sali de clasa, sala de somn si sala de masa separate, sala pentru activitatile optionale, grupuri sanitare pentru copii si, separat, pentru personal.Curte de 200mp.Sistem de supraveghere video exterioara.Sistem de paza si protectie asigurat de o firma specializata.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!