Nicoland - Gradinita

Nicoland - Gradinita

Caracteristici
Categorie: Gradinite, scoli, licee Privat Gradinita
Descriere
Gradinita Nicoland este un loc prietenos, cu oameni calzi si blanzi, care si-au asumat misiunea de a participa la crearea unor amintiri placute despre copilarie si a unor repere sanatoase pentru viitorul adult.
Ne propunem sa crestem si educam copiii bazandu-ne pe comunicare, intelegerea copilului si a motivatiilor care stau la baza actiunilor sale, pe respect, fara abuzuri si umilinte, fara pedepse si recompense. Ne dorim sa fim sprijin si orientare pentru copii, sa ii ghidam corect, fiind atenti la ceea ce ei ne transmit.
Detalii suplimentare
Prin imbinarea metodelor traditionale de predare, cu cele inspirate din pedagogiile alternative, prin atelierele optionale de dans, pictura, gatit sanatos, eematico, dezvoltarea inteligentei emotionale, limbi straine (engleza, germana), inot, yoga incercam sa oferim copilului o paleta larga de activitati educative, dar si relaxante, din care sa isi extraga ce ii place si sa isi cultive pasiunea. Suntem deschisi ideii de organizare si a altor tipuri de ateliere (ex. muzica, arte martiale) daca vom observa inclinatii spre aceste activitati.
Dotari
Sali de clasa, sala de somn si sala de masa separate, sala pentru activitatile optionale, grupuri sanitare pentru copii si, separat, pentru personal.Curte de 200mp.Sistem de supraveghere video exterioara.Sistem de paza si protectie asigurat de o firma specializata.
357 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 11 Jul 23 15:05