NewTech Academy cursuri de programare IT. online

NewTech Academy cursuri de programare IT. online

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: alte cursuri
Descriere
NewTech Academy scoala de IT - cursuri de programare online, live cu traineri experti, 70% practica. Invata programare frontend & fullstack de la zero si obtine jobul dorit la absolvire;
Detalii suplimentare
https://www.newtech.ro
NewTech Academy face parte din grupul international de tehnologie Wawiwa care ofera un model unic de formare creat de experti de top din industrie. Cunostintele noastre despre necesitatile industriei tehnice locale ne-au ajutat sa dezvoltam un program unic care se concentreaza pe ceea ce este important sa se invete pentru reusita.

Academia de IT NewTech ofera un program inovativ pentru predarea de cursuri in tehnologie, cum ar fi dezvoltatori full-stack, dezvoltatori web si designeri UI / UX. Toate programele sunt dezvoltate de experti israelieni si livrate de mentori locali cu ani de experienta Hi-Tech. Programele sunt actualizate continuu cu cele mai noi instrumente si tehnologie digitala si pregatesc pe deplin studentii nostri pentru cerintele de angajare de astazi.
La noi gasesti cele mai bune cursuri de IT, 70% practica, traineri cu experienta vasta in domeniu si software avansat.
Invata programare de la 0! Nu este necesar sa ai experienta anterioara in domeniu. Profesorii academiei noastre te vor ajuta sa intelegi ce inseamna IT cu adevarat, sa-ti stabilesti o baza si sa avansezi in cadrul cursurilor.

Legaturile puternice ale NewTech cu companiile din industria tehnologiei locale creeaza o oportunitate unica pentru studentii nostri de a gasi un loc de munca bine platit la scurt timp dupa absolvire.

Alege cursul 𝐍𝐞𝐰𝐓𝐞𝐜𝐡 𝐀𝐜𝐚𝐝𝐞𝐦𝐲 potrivit tie si incepe-ti cariera in IT.
Completeaza proiecte practice si creaza un portofoliu profesional impresionant.
Oferim consiliere in cariera. Nu este necesara experienta anterioara.
25 vizualizari Bucuresti 11 Iul 23; 15:45
Video