New Age Photography - Scoala de fotografie

New Age Photography - Scoala de fotografie

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: alte cursuri
Descriere
Scoala de fotografie se adreseaza atat incepatorilor cat si amatorilor avansati.
Scoala trateaza atat elementele de tehnica si arta fotografica incepand cu notiunile introductive in fotografie si ajungand la abordarea aprofundata a anumitor stiluri fotografice, cat si procesarea profesionala in Adobe Photoshop si Adobe Lightroom.
Detalii suplimentare
Cursurile se desfasoara pe durata a 12 luni (cursurile aprofundate) si 4 luni (cursurile pentru incepatori), cele teoretice avand loc o data pe saptamana (de la ora 19:00 pana la ora 22:00), iar cele practice o data la doua saptamani (de obicei intr-o zi de weekend). Structura intregului an de studiu este urmatoarea: 100 ore de tehnica si arta fotografica, 50 ore procesare in Adobe Photoshop, Lightroom si 90 ore practica fotografica.
Scoala dispune de un studio dotat la standarde profesionale, situat in Piata UniriiScoala pune la dispozitia cursantilor suport de curs in format electronic, bibliografie, prezentari video, etc. La finalul cursurilor foto, in urma sustinerii examenului teoretic tip test grila si a prezentarii portofoliului, se va elibera diploma de perfectionare pe grupa de competente "Fotograf", conform cod COR 343101. Dupa absolvire, toti cursantii vor putea participa in continuare la toate iesirile pentru practica fotografica, organizate de scoala, gratuit!
112 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 11 Jul, 15:25