2.459 Lei

Motocoasa Maruyama BC 4320 H-RS-01

Vezi pagina: Bronto Comprod
  • Scule electrice
  • Nou

Descriere anunt

Motocoasa Maruyama BC 4320 H-RS-01

Motocoasa Maruyama BC 4320 H-RS echipata cu motor in doi timpi tip CER si o capacitate cilindrica de 41. 5 cc, dezvolta 1. 7 kW (2. 3 cp) impreuna cu cumplu inalt. Ghidon: tip coarne Model motor: NE 420 Capacitate cilindrica: 41. 5 ccm Putere motor: 1. 77 kW Capacitate rezervor combustibili: 1. 0 l Disc metalic: 255 mm diametru, cu 3 lame Cap de taiere cu fir nylon: semi-automat (L)S Caracteristici speciale: pornire usoara avansata RS2 Motocoasele Maruyama echipate cu motorizarile de tip CER sunt mai eficiente din punct de vedere al consumului. Au un consum mai scazut chiar si cu pana la 27% fata de motoarele traditionale in doi timpi, iar emisiile de noxe au scazut cu pana la 80%. Motocoasa a fost construita pentru a face fata oricarei utilizari comerciale. Echipata cu tija solida, este capabila sa utilizeze atat cutit de taiere cat si cap de taiere tip damil. Pentru cei care doresc sa utilizeze motocasa pentru a curata gradina sau spatiul verde de resturi vegetale, motocoasa BC 4320 H -RS poate fi echipata cu cutit de taiere tip „circula” cu 64 de dinti. Motocositoarele profesionale Maruyama sunt dotate cu cilindri cromate care le comfera o durata de viata mai lunga fata de motoarele standard. Maruyama, companie originara in Japonia produce in mod exclusiv toate utilajele profesionale in Japonia. Punand accent pe preciza si seriozitatea Japoneza, ofera siguranta ca produsele sale respecta cele mai inalte standarde de calitate si de siguranta. Pentru a permite utilizarea comfortabila a motocositoarei Maruyama a dezvoltat un sistem anti vibratii patentat cu performante deosebite. In interiorul tijei metalice sunt amplasate 4 bucse de cupru pentru a scadea vibratiile provenite de la axul cardanic. Motorul dispune de un sistem unic de scadere a vibratiilor find sustinut de arcuri si tampoane de cauciuc (pentru vibratii la frecventa inalta respectiv vibratii la frecventa scazuta). Motocoasa Maruyama BC 4320H-RS dispune de sistem de pornire usoara avansata. Acest sistem permite utilizatorului pornirea fara efort a motocositoarei fara a mai fi necesara tragerea multipla a manerului demaror.

Ghidon: tip coarne

Model motor: NE 420

Capacitate cilindrica: 41.5 ccm

Putere motor: 1.77 kW

Capacitate rezervor combustibili: 1.0 l

Disc metalic: 255 mm diametru, cu 3 lame

Cap de taiere cu fir nylon: semi-automat (L)S

Caracteristici speciale: pornire usoara avansata RS2

Motocoasele Maruyama echipate cu motorizarile de tip CER sunt mai eficiente din punct de vedere al consumului. Au un consum mai scazut chiar si cu pana la 27% fata de motoarele traditionale in doi timpi, iar emisiile de noxe au scazut cu pana la 80%. Motocoasa a fost construita pentru a face fata oricarei utilizari comerciale.

Echipata cu tija solida, este capabila sa utilizeze atat cutit de taiere cat si cap de taiere tip damil. Pentru cei care doresc sa utilizeze motocasa pentru a curata gradina sau spatiul verde de resturi vegetale, motocoasa BC 4320 H -RS poate fi echipata cu cutit de taiere tip „circula” cu 64 de dinti.

Motocositoarele profesionale Maruyama sunt dotate cu cilindri cromate care le comfera o durata de viata mai lunga fata de motoarele standard.

Maruyama, companie originara in Japonia produce in mod exclusiv toate utilajele profesionale in Japonia. Punand accent pe preciza si seriozitatea Japoneza, ofera siguranta ca produsele sale respecta cele mai inalte standarde de calitate si de siguranta.

Pentru a permite utilizarea comfortabila a motocositoarei Maruyama a dezvoltat un sistem anti vibratii patentat cu performante deosebite.

In interiorul tijei metalice sunt amplasate 4 bucse de cupru pentru a scadea vibratiile provenite de la axul cardanic.

Motorul dispune de un sistem unic de scadere a vibratiilor find sustinut de arcuri si tampoane de cauciuc (pentru vibratii la frecventa inalta respectiv vibratii la frecventa scazuta).

Motocoasa Maruyama BC 4320H-RS dispune de sistem de pornire usoara avansata.

Acest sistem permite utilizatorului pornirea fara efort a motocositoarei fara a mai fi necesara tragerea multipla a manerului demaror.