Mortar Adeplast Klasiko tencuiala 30kg

13 RON
1 / 1 ...

Mortar Adeplast Klasiko tencuiala 30kg

13 RON
Caracteristici
Vopsele, zidarii, tencuieli
Descriere
Caracteristici : - lucrabilitate uşoară; - aderenţă foarte bună; - suprafaţa foarte fină. Ciment, adaosuri minerale, polimeri de îmbunătăţire a aderenţei, plastificatori.

Pregatirea suprafetei de lucru: Suprafaţa suport trebuie să fie portanta, întărită cu o vechime de cel puţin 28 de zile, curată, uscată fără fisuri sau crăpături, aderentă şi compactă, lipsită de grăsimi, rezidiuri sfărămicioase, săruri.

Domenii de utilizare: Pentru lucrari de tencuire grosiera,exclusiv manuala la interior si exterior, pentru obtinerea de suprafete tencuite, inainte de aplicarea tencuielii de finisaj de tipul ADEPLAST TINCI sau ADEPLAST MSF

Modalitate de aplicare: Unelte utilizate:găleată,amestecător mecanic sau manual mistrie,dreptar.Pulberea se introduce în apă. şi se incepe amestecarea. Atât recipientul cât şi apa utilizată trebuie să fie curate. Amestecarea se face energic, de preferinţă mecanic până la obţinerea unui amestec omogen, uşor prelucrabil. Se aplica materialul pe substrat, dupa care se niveleaza cu ajutorul unui dreptar, pina la obtinerea unei suprafete corespunzatoare.

Recomandari: Uscarea rapida a materialului nu este indicata. Inainte de aplicarea urmatorului strat de finisaj, se va astepta o peioada de 7 zile pentru fiecare centimetru grosime strat aplicat În afară de recomandările de mai sus este importantă respectarea normelor şi standardelor în vigoare. Caracteristicile garantate se bazează pe experienţa practică şi pe testele efectuate. Condiţiile specifice locaţiei şi aplicării pot varia faţă de cele prezentate aici, aşadar, utilizarea corectă şi reuşită a produselor noastre nu este în sfera noastră de responsabilitate.

Depozitare: În locuri uscate, în stare închisă, pe paleţi din lemn.

Ambalare: În saci de 30 kg.

Consum specific: 12-15Kg/mp/1 cm grosime

Vezi mai multe detalii si cumpara
29 vizualizari Bucuresti 07 Iun. '24 (09:39)