Mop cu Abur fara Fir Polti Moppy pentru Toate

459 RON

Mop cu Abur fara Fir Polti Moppy pentru Toate

459 RON
Caracteristici
Alte electrocasnice Nou
Descriere
Tipurile de Suprafete Lavabile Orizontale si Verticale. Mopul (Moppy) cu abur fara fir este agil si ultra usor, capabil sa ajunga in cele mai ascunse colturi cu minim de efort.
Reveniti la baza de incarcare cu abur, alimentati laveta cu abur si eliminati 99.99% din germeni, virusi si bacterii*
*Teste efectuate de laboratoare independente pe cele mai raspandite microorganisme atesta faptul ca aparatele de curatat cu aburi Polti omoara si elimina pana la 99,99% din virusi, germeni si bacterii.
*In baza experimentelor si a datelor stiintifice, aburul produselor POLTI omoara si elimina pana la 99,99% din virusii, germenii si bacteriile care se afla in locuinta, inclusiv coronavirus (Covid-19)

Moppy este practic si rapid, deoarece combina eficienta aburului cu simplitatea unui mop usor si agil care elimina galeata, enervant si greu de mutat. Beneficiati in plus de mentinerea mainilor intotdeauna curate si uscate.
Moppy consta dintr-o baza de incarcare cu abur unde se igienizeaza laveta si un mop usor si agil, fara fir, din aluminiu anodizat care ajunge in toate colturile si functioneaza in jurul obstacolelor.
Laveta fierbinte, incarcata cu aburi, spala si curata profund toate tipurile de pardoseli si suprafete verticale, omorand si eliminand 99,9% dintre germeni si bacterii * fara utilizarea de detergenti.

Curata si dezinfecteaza cu laveta fierbinte cu abur
Indeparteaza si elimina 99,9% dintre germeni,virusi si bacterii *
Curata fara detergenti
Pentru toate tipurile de podele si suprafete verticale (usile, usile de dulap, gresie
Functie de retinere a prafului cu ajutorul lavetei electrostatice
Usuca imediat suprafetele, fara urme
Gata in 10 secunde
Rezervor de 0.7 litri, autonomie nelimitata
Mop fara fir din aluminiu anodizat cu maner telescopic
Suprafata de curatare mai mare: suport laveta de 39x9 cm
4 Accesorii incluse: 2 lavete din microfibra, lavabile + 2 lavete electrostatice pentru praf
Fabricat in Italia

CURATENIE SI IGIENIZARE IN 5 PASI
Umpleti rezervorul cu apa de la robinet si in doar 10 secunde Moppy este gata. Umpleti cu abur laveta din microfibra pe baza aparatului si curatati: laveta incarcata cu abur fierbinte retine si inlatura toata murdaria. Mopul fara fir este agil si ultra usor, capabil sa ajunga in cele mai ascunse colturi cu minim de efort. Reveniti la baza de incarcare cu abur, alimentati laveta sieliminati 99.9% din germeni si bacterii*

MOPPY: USOR SI EFICIENT
Cu Moppy va bucurati de o noua experienta a curateniei: usor si eficient. Testele de laborator au confirmat ca Moppy’s are o eficienta dubla: omoara 99.9% din germeni si bacterii de pe toate suprafetele si le si elimina doar cu puterea naturala a aburului. Lumina verde de pe baza de incarcare indica distrugere germenilor si bacteriilor si igienizarea lavetei.

PENTRU TOATE TIPURILE DE PARDOSELI SI CHIAR MAI MULT
Cu Moppy curatati toate tipurile de pardosea (gresie, marmura, parchet) dar si suprafetele verticale cum ar fi peretii cu faianta,usile, fatetele dulapurilor,etc.
In plus, marimea generoasa a lavetei reduce timpul de iginizare a oricaror suprafete.

MANEVRABIL SI USOR
Moppy este usor si compact, manevrabil cu o singura mana, gratie manerului ergonomic. Luati-va adio de la galeata traditionala, grea si care varsa apa cand nu va asteptati. Mopul ulta usor, fara fir din aluminiu garanteaza flexibilitate maxima: manerul telescopic se adapteaza inaltimii utilizatorului si articulatia de 360° in combinatie cu suportul generos pentru laveta fac posibila curatarea celor mai inaccesibile locuri si chiar a suprafetelor verticale.

USUCA SUPRAFETELE IMEDIAT, FARA URME
Cu Moppy suprafele sunt uscate imediat, fara urme deranjante, multumita actiunii combinate a aburului si a lavetei din microfibra.

MAINILE RAMAN MEREU USCATE SI CURATE
Nu trebuie sa va aplecati sau sa va folositi mainile pentru a aplica laveta din microfibra la Moppy’s mopul fara fir: doar tineti mopul’s deasupra lavetei si aplicati presiune.
Dupa curatenie, puneti piciorul pe eticheta lavetei, ridicati mopul si puneti laveta la spalat.

UN MEDIU PROTEJAT CU MOPPY
Moppy curata cu apa de la robinetcare, devenita abur, igienizaza natural fara chimicale, protejandu-va sanatatea si mediul. In plus, folsoind Moppy aveti nevoie de doar 0,7l apa pentru a curata 200 metri patrati deci o reducere semnificativa a consumului fata de alte aparate de curatat.

EFICIENTA LAVETELOR DIN MICROFIBRA
Lavetele din microfibra ale lui Moppy au o capacitate sporita de retinere a murdariei, germenilor si bacteriilor de pe orice tipuri de podele si suprafete verticale; sunt fabricate din panza flexibila si rezistenta caracterizata prinputere mare de absorbtiesi sunt capabile sa retina murdaria si sa nu ii mai dea drumul.

RETINETI USOR PRAFUL
Moppy retine si praful gratie lavetelor electrostatice a caror suctura speciala retine praful ,parul, parul de la animalele de companie si panzele de paianjen.
Vezi mai multe detalii si cumpara
146 vizualizari Bucuresti 11 Sep, 14:40