Monaco

1.790.000 €

Monaco.

1.790.000 €
Caracteristici
Vanzare Alta tara Apartament 40 mp 1 camere
Descriere
Group TKI International Real Estate va propune spre vanzare in Reprezentare Exclusiva, apartament de tip Studio, situat in Montecarlo, zona Portul Fontville, amplasat intr-un ansamblu residential de lux, cu expunere/vedere catre mare respectiv stadionul municipal AS Monaco. Apartamentul detine o suprafata construita de 40 mp din care utila 33 mp, fiind situat la etajul 3 al unui imobil de lux cu un regim de inaltime S+Ds+P+8E+Retras, asamblu residential ce beneficiaza de parcari subterane dotate cu boxe, piscina privata si port pentru gazduirea ambarcatiunii private acolo unde este cazul.
Datorita amplasarii strategice la doar 800 m de circuitul de Formula 1 si doar 1200 m de Marele Casino Monegascone - Caffe du Paris, apartamentul se poate considera o excelenta investitie, deoarece poate fi folosit atat in scopuri personale cat si fructificarea acestuia introducandu-l in circuitul Regimului Hotelier, ceea ce poate asigura venituri minime de 150 - 200 Euro/zi, rezultand un venit lunar de 4500-6000 Euro.

Apartamentul detine un dormitor + living, bucatarie inchisa cu perete de sticla transparent, baie spatioasa, balcon si gradina privata. Imobilul a fost recent amenajat si se vinde complet mobilat si utilat conform imaginilor din prezentarea foto.

In cazul in care sunteti in cautarea unei investitii imobiliare profitabile, atat in Europa cat si intr-o tara cu climat tropical, nu ezitati sa ne contactati telefonic la Nr. +40766458052 sau pe e-mail la adresa office1@tki.ro.
Mai multe detalii si poze ale prezentei oferte, le puteti gasi pe portalul imobiliar international www - tki -ro.

PRET VANZARE: 1.790.000 Euro
COMISION SUSTINUT DE CUMPARATOR: 3% + TVA

In cazul deplasarii pentru vizionarea imobilului si nefinalizarea tranzactiei, clientul va suporta toate costurile de deplasare ale personalului Agentiei.
235 vizite 01 Feb, 20:50