Mon Paris Restaurant & Lounge - Restaurant cu specific european

Mon Paris Restaurant & Lounge - Restaurant cu specific european

Caracteristici
Restaurante Specific: romanesc Terasa : da Catering: da
Descriere
Suntem in centru, avem mancare delicioasa, salon pentru fumatori si o crama in care in care gazduim evenimentele memorabile din viata dvs !
Prin diversitatea preparatelor culinare dorim sa va oferim cea mai de efect varietate gastronomica, imbinand bucataria frantuzeasca cu bunatati romanesti, precum "desertul copilariei".
Detalii suplimentare
Impletind mai multe stiluri gastronomice, carnea, pestele si fructele de mare sunt la rang inalt si se combina in perfecta armonie cu mirodeniile si sosurile cu ierburi aromatice. Vinurile si branzeturile sunt special alese pentru a da o nota distincta restaurantului si pentru a transforma fiecare masa intr-o adevarata aventura. Elementele cheie care ne definesc sunt PASIUNEA si SERIOZITATEA cu care arta gatitului este tratata de catre mestrii nostri bucatari.Mon Paris Restaurant & Lounge poate fi locul potrivit pentru a savura un pahar de vin cu prietenii, pentru a petrece o zi de rasfat culinar, locul ideal pentru o seara relaxanta intr-o atmosfera cu muzica de lounge sau, in timpul saptamanii, pentru un pranz rapid de afaceri.Suntem aici pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de o servire de calitate a unor mancaruri gatite cu drag, cu maiestrie si atentie sporita de o echipa tanara de profesionisti.Pentru a satisface si cerintele clientior care ies la distractie in weekend, ne-am hotarat ca in serile de vineri si sambata sa prelungim programul si sa-i servim pe clienti intreaga noapte, pana in zori la ora 07:00.
107 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 11 Jul, 15:10