Molid argintiu Kaibab

16 RON
1 / 1 ...

Molid argintiu Kaibab

16 RON
Caracteristici
Plante, flori, copaci
Descriere
DESCRIERE Considerat bijuteria peisajului montan si comoara padurilor, acest soi aclimatizat poate fi plantat in orice zona a tarii noastre. Cu un aspect decorativ incredibil, acesta poate fi plantat in gradina casei tale, sau ca element al gardurilor vii, atragand atat prin mirosul irezistibil al cetinei, cat si prin port, forma si culoarea argintie a frunzelor sale.

Plantare si ingrijire Poate fi plantat direct in teren deschis, cat si in ghiveci, unde poate fi pastrat o perioada indelungata, datorita cresterii lente. Molidul argintiu nu este un conifer pretentios, el putand fi amplasat atat intr-o zona insorita, cat si in umbra totala, el adaptandu-se oricaror conditii de mediu. In ceea ce priveste solul, acesta ar trebui sa fie bine drenat, cu o umiditate constanta. Coroana molidul nu are nevoie de ingrijiri speciale, tunderea acesteia nefiind necesara.

Avantajele soiului specie nepretentioasa care nu necesita conditii sofisticate de plantare si ingrijire; foarte rezistent la temperaturile scazute cat si la conditiile de seceta, tolerand cu usurinta si poluarea din marile orase; arbust decorativ foarte apreciat datorita aspectului unic, fiind adesea folosit pentru realizarea gardurilor vii.

CARACTERISTICI Proprietatile soiului: Colorit unic Perioada de plantare: mar - mai sep - noi Inaltimea la maturitate: 500-700 cm Distanta de plantare: 300 cm Conditii de lumina: semiumbra,umbra Rezistenta la frig: - 40°С
Vezi mai multe detalii si cumpara
872 vizualizari Bihor, Oradea, 01 Feb 09:10