Mocheta Chic Verde deschis

55 RON
1 / 3

Mocheta Chic Verde deschis

55 RON
Caracteristici
Articole textile Covoare, mochete
Descriere
Produsul se vinde din rola, la latimile prezentate, din care se taie lungimea dorita , pretul fiind exprimat pe metru patrat .

Mocheta Chic, este o mocheta profesionala care se distinge prin cateva caracteristici importante: este antistatica, prezinta rezistenta la scari si face parte din clasa C - 1 de ignifugare, fiind practic neinflamabila. , cu o clasa de trafic superioara, avand un suport gros de pasla, grosimea acesteia oferind un confort sporit precum si o buna izolare. Modelul simplu dar foarte elegant, cu nuante placute, ofera o ambianta deosebita oricarui mediu.

Datorita clasei de trafic superioare, poate fi folosita in foarte bune conditii, atat pentru amenajarea spatiilor rezidentiale, cat si pentru spatiile mai intens circulate, cum ar fi camerele de hotel, pensiuni, restaurante, biserici, precum si altele.

La cerere, oferim servicii de confectionare plinta cu marginea surfilata cu ata dorita. Recomandam acest tip de plinta deoarece se pliaza perfect dupa forma peretilor/stalpilor, ascunzand orice imperfectiune, se poate surfila cu nuanta de ata dorita, ceea ce va oferi un plus de eleganta oricarei incaperi.

La comanda, si in latime de 5 m .

Oferim servicii de montaj.

Aspect Fir taiat
Culoare Verde
Cod culoare 24
Suport Pasla groasa
Mod de prezentare Rola
Clasa de trafic 31
Grosime totala cca. 8 mm
Greutate totala 1590 gr / mp
Inaltime fir cca. 5 mm
Greutate fir 580 gr / mp
Rezistenta la foc C - 1
Destinatie Camere , pensiuni , restaurante , hoteluri , biserici , si altele
Disponibilitate Stoc
Unitate de masura Metri patrati
Vezi mai multe detalii si cumpara
717 vizualizari Cluj, Gilau, 08 Sep, 09:55