Mobila-Comanda

Vezi pagina: Mobila-Comanda
  • Destinatie Bucatarie
  • Mobilier complet
  • Nou
Sector 2, 02 nov, 13:10

Descriere anunt

Mobila-Comanda

Noi va aratam cele mai noi tendinte de mobila pline de farmec si cele mai recente oferte adaptate cerintelor.Din pasiune pentru frumos, cream pe comanda aproape orice model de mobila pentru a va face locuinta o pasiune pentru dumneavoastra.In loc sa mergeti prin zeci de magazine de mobila, va recomandam sa vizitati magazinul nostru online, unde veti gasi sute de modele de mobilier potrivite in orice incapere.

Detalii suplimentare

Atunci cand va decideti asupra unui model de mobila si doriti sa aduceti modificari acestuia pentru a se adapta spatiului alocat, un designeral societati noastre se poate deplasa la domniciliul dumneavoastra, pentru a lua masuratorilespatiului dar si de a va ajuta in stabilirea proiectului dorit. Piesele de mobilier personalizate decatre societatea noastra implica, calitate, durabilitate si rafinament.

Realizam mobilier de calitate, din PAL melaminat si MDF, pastrand indicatiile si standardele de calitate pentru fiecare produs. Astfel, Palul melaminat mat este cantuit cu ABS disponibil in dimensiuni de 1 mm, 2 mm si 0,4 mm, provenind din marci cunoscute cum ar fi Kastamoniu, Egger, Kronospan si Falco.

Folosim MDF de calitate si colaboram numai cu producatori si furnizori renumiti in domeniu materialelor de mobila, cum ar fi AGT, Gizir, Global Suceava, Net Front sau Vario. MDF-ul este disponibil in variante: vopsit, infoliat, superlucios sau placa AGT.