Mixer Artisan 4.8L, Model 175, Contour Silver

2.990 RON

Mixer Artisan 4.8L, Model 175, Contour Silver

2.990 RON
Caracteristici
Electrocasnice mici Mixere si blendere Nou
Descriere
- KitchenAid Primul mixer KitchenAid si-a facut aparitia in bucatariile din America de Nord in anul 1919. De atunci, procesul continuu de imbunatatire si inovatie a condus la aparitia gamei Artisan® si a mixerului functional cu acelasi nume.

Designul unic, constructia robusta din metal si functiile tipice unui aparat profesional transforma acest mixer intr-un element indispensabil si perfect integrat in orice bucatarie, gata oricand sa execute cele mai dificile sarcini.

Performanta superioara Conceput sa ofere o performanta superioara si o rezistenta mare in timp, mixerul multifunctional Artisan® este cel mai silentios aparat din categoria sa, perfect pentru cei care isi doresc o putere mare a motorului, o capacitate sporita de mixare si o libertate mare de creatie, prin zecile de accesorii disponibile.
Sistem direct drive Sistemul Direct Drive al motorului uimeste printr-o eficienta mai mare cu pana la 16% fata de modelele similare, transmite o putere sporita catre axul de rotatie, cu un consum energetic semnificativ mai redus.
Sistem patentat de atasare a accesoriilor Sistemul frontal de atasare al accesoriilor optionale, patentat de catre KitchenAid, este folosit inca de la primul mixer construit in 1919. Astfel, puteti folosi accesoriile pentru sistemul frontal, indiferent de anul de fabricatie sau de modelul aparatului. Va bucurati de cele mai noi accesorii, chiar si cu mixerul cumparat in urma cu multi ani si va puteti bucura de versatilitatea si eficienta celor 100 ani de experienta in domeniu.
Nimic nu este prea greu pentru mixerul Artisan®: puteti amesteca diferite tipuri de aluaturi (moi, medii si tari), toca si prepara carne, legume si fructe, rula si taia paste, pregati smoothies, sucuri naturale si chiar inghetata. Totul se realizeaza printr-o simpla atasare a unuia dintre accesoriile potrivite.

Si va mai dezvaluim un secret: acest mixer uimitor poate prepara de la cele mai mici cantitati, pana la cele mai mari, datorita miscarii planetare a paletelor in interiorul bolului.

Mixerul beneficiaza de 5 ani garantie iar accesoriile incluse de 2 ani garantie de la data achizitiei.

Caracteristici tehnice:

- Putere: 300W
- Viteza maxima de rotatie: 220/min
- Viteza minima de rotatie: 58/min
- Capacitate bol: 4.8L
- Tip de control viteza: hibrid electronic
- Dimensiuni hxLxl: 36 x 24 x 37 cm
- Greutate: 10,98 kg

Accesorii incluse:

- Bol 4,8L, din inox, cu maner ergonomic
- Bol 3L, din inox
- Scut anti-stropire, din plastic
- Tel cu 6 fire din inox si inel de prindere din aluminiu
- Paleta din aluminiu cu strat antiadeziv din nylon
- Paleta din aluminiu cu o parte de silicon flexibila
- Carlig pentru aluat din aluminiu cu strat antiadeziv din nylon
Vezi mai multe detalii si cumpara
104 vizualizari Bucuresti ieri, 16:20
Video