Miss Sassy - SPA Party pentru copii

Vezi pagina: Miss Sassy - SPA Party pentru copii
  • Petreceri copii
Bucuresti, 25 sep, 11:15

Descriere anunt

Miss Sassy - SPA Party pentru copii

SPA PARTY in locatia aleasa de dvs. Petreceri corporate. 

Miss Sassy – petreceri fetite – a aparut din dorinta de a oferi copiilor o aniversare unica. Daca se apropie ziua fetitei dvs. si doriti sa ii oferiti o petrecere despre care sa se vorbeasca tot anul, alegeti experienta unui Spa Party pentru copii. Este o alternativa excelenta la clasicele petreceri de copii!

Detalii suplimentare

Serviciile de spa sunt prezentate exclusiv sub forma unui joc. Se folosesc produse realizate numai pentru uzul copiilor, iar in cadrul evenimentelor nu se utilizeaza foarfece sau obiecte metalice ascutite.

Pentru a veni in intampinarea celor care doresc sa serbeze ziua de nastere a fetitei acasa, la gradinita, restaurant, alt loc de joaca sau in aer liber am conceput pachetul Mobile Spa Party. Va punem la dispozitie toate accesoriile de care micile domnisoare au nevoie pentru a se distra intr-un mod original. Noi le oferim posibilitatea sa faca din ziua lor de nastere o petrecere de neuitat, indiferent de locatie.

Pachetele de petrecere sunt diverse si realizate astfel incat sa tina cont de bugetul dvs. si preferintele sarbatoritei.  Ne dorim sa aveti amintiri de neuitat de la petrecerea copilului dvs. De aceea am gandit extraoptiuni pentru toate gusturile: Pinata cu dulciuri si cadouri 150 RON

Animator 150 RON / ora

Cadouri invitati 10 RON / copil

Decor personalizat pret la cerere

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!