MindHub - Cursuri de programare pentru copii

Vezi pagina: MindHub
Sector 3, 25 sep, 10:35

Descriere anunt

MindHub - Cursuri de programare pentru copii

MindHub este o scoala inovatoare de initiere in programare si robotica pentru copii. Noi ii ajutam pe acestia sa-si dezvolte gandirea logica si analitica in timp ce studiaza fundamentele programarii!

MindHub este primul club inovator de programare pentru copii cu varste cuprinse intre 6 si 18 ani.

In ziua de azi, putem spune fara ezitare ca abilitatile digitale au devenit principala conditie pentru succesul in profesiile viitorului. De aceea, in cadrul cursurilor noastre, incurajam si ajutam copiii sa-si dezvolte gandirea logica si analitica, prin studiul fundamentelor programarii.

Detalii suplimentare

Lucram cu o programa originala, bazata pe proiecte care permit copiilor sa inceapa studiile la varsta de 6 ani si sa continue sa acumuleze cunostinte de programare pana la varsta de 18 ani. Uneltele pedagogice, instrumentele si jocurile de care ne folosim la cursuri sunt special gandite pentru a cultiva aptitudinile copiilor in domeniul programarii si pentru a dezvolta o gandire polivalenta. Toate resursele MindHub au fost investite in crearea unor moduri de lucru interactive, potrivite pentru varsta copiilor. Astfel, prin inovatie constanta, a luat nastere un mediu in care copiii isi pot lasa imaginatia sa zburde si se pot remarca.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!