Miere de Manuka MG 300+, 250g
189 RON
Miere de Manuka MG 300+, 250g
189 RON
Caracteristici
Categorie: Alimente
Descriere
Mierea de manuka este o miere cu proprietati antibacteriene iesite din comun fiind cel mai puternic antibiotic natural cunoscut si avand uneori o eficienta chiar si de 50 de ori mai mare decat antibioticele obisnuite din farmacii.
Este o miere delicioasă, densă, de culoare portocaliu inchis si un gust foarte aromat si usor caramelizat, cu proprietăți antioxidante importante și cu o putere antibacteriană iesita din comun, fiind de altfel cel mai puternic antibiotic natural cunoscut. Mierea de manuka este produsă doar în Noua Zeelandă, de către albinele care polenizează florile arbustului de Manuka, denumit științific Leptospermum Scoparium din familia Myrtaceae.
Recomandări:
- Uz intern: febră, bronșită cronică, sinuzită cronică, arsuri la stomac, dureri de gât, rinită, gastroenterită, gingivită, afecțiuni parodontale, astm, astenie; distruge până și bacteria Helicobacter Pylori, care provoacă majoritatea ulcerelor stomacale; are efect anti-carii și elimină placa dentară;
- Uz extern: plăgi chirurgicale și infectate, arsuri de gradul I și II, leziuni, eczeme, psoriazis, mușcături de insecte, herpes.
- Uz cosmetic: riduri, acnee, păr uscat.
Super eficienta in distrugerea urmatoarelor microorganisme bacteriene si fungice:
• Escherichia coli (E. coli)
• Staphylococcus aureus (Staph infections)
• Citrobacter freundii
• Proteus mirabilis
• Pseudomonas aeruginosa
• Salmonella typhimurium
• Streptococcus faecalis
• Streptococcus pyogenes
• Helicobacter Pylori (H. pylori, ulcere stomac)
• Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA)
• Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE)
Mod de administrare:
- Uz intern: 2 -3 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă;
- Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă;
- Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr.
Este o miere delicioasă, densă, de culoare portocaliu inchis si un gust foarte aromat si usor caramelizat, cu proprietăți antioxidante importante și cu o putere antibacteriană iesita din comun, fiind de altfel cel mai puternic antibiotic natural cunoscut. Mierea de manuka este produsă doar în Noua Zeelandă, de către albinele care polenizează florile arbustului de Manuka, denumit științific Leptospermum Scoparium din familia Myrtaceae.
Recomandări:
- Uz intern: febră, bronșită cronică, sinuzită cronică, arsuri la stomac, dureri de gât, rinită, gastroenterită, gingivită, afecțiuni parodontale, astm, astenie; distruge până și bacteria Helicobacter Pylori, care provoacă majoritatea ulcerelor stomacale; are efect anti-carii și elimină placa dentară;
- Uz extern: plăgi chirurgicale și infectate, arsuri de gradul I și II, leziuni, eczeme, psoriazis, mușcături de insecte, herpes.
- Uz cosmetic: riduri, acnee, păr uscat.
Super eficienta in distrugerea urmatoarelor microorganisme bacteriene si fungice:
• Escherichia coli (E. coli)
• Staphylococcus aureus (Staph infections)
• Citrobacter freundii
• Proteus mirabilis
• Pseudomonas aeruginosa
• Salmonella typhimurium
• Streptococcus faecalis
• Streptococcus pyogenes
• Helicobacter Pylori (H. pylori, ulcere stomac)
• Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA)
• Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE)
Mod de administrare:
- Uz intern: 2 -3 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă;
- Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă;
- Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr.
173 vizualizari
Bucuresti 11 Dec. '24 (12:42)