Mawaca - Centrul educational

1 / 4

Mawaca - Centrul educational

Caracteristici
Categorie: Meditatii Romana Matematica
Descriere
Mawaca vine in sprijinul elevilor care au probleme la invatatura sau a celor care se pregatesc pentru examenele nationale/ concursuri.
Profesorii din echipa noastra au experienta atat in mediul privat, cat si in scolile de stat, fiind, totodata, interesati de formarea profesionala continua. Astfel, in cadrul centrului metodele de predare-invatare-evaluare sunt actualizate continuu, fiind constienti insa ca „nou” sau „modern” nu inseamna neaparat „mai bun”.
Meditatii la limba romana si matematica
Detalii suplimentare
Sedintele de pregatire pentru elevii de nivel gimnazial se desfasoara online  fie la nivel de grupa (o grupa are maximum patru elevi de niveluri apropiate), fie individual.  Mediatiile vizeaza recuperarea/consilidarea materiei de la clasa sau pregatirea pentru Evaluarea Nationala.
Preturi:
90 de lei/sedinta de grup (doua ore)100 de lei/sedinta individuala (doua ore)In cadrul sedintelor de pregatire, profesorii folosesc atat metode moderne, cat si metode traditionale de. predare-invatare-evaluare. Toate materialele primite de la centru sunt incluse in preturile afisate.
219 vizualizari Bucuresti 11 Jul 23 15:15