Master Service - Reparatii masini de spalat

Master Service - Reparatii masini de spalat

Caracteristici
Electrocasnice Masini de spalat rufe Masini de spalat vase
Descriere
Suntem un service de reparatii masini de spalat Bucuresti, Master Service - echipa specializata in reparatiile masinilor de spalat, de orice tip. Probabil va intrebati ce-i cu acest nume atat de pompos ? Ei bine, acest nume nu este ales la intamplare ci am muncit pentru el mai bine de 10 ani. Cand ne-am decis sa deschidem un service reparatii masini de spalat, ne-am gandit sa oferim calitate. Facem asta de peste aproximativ 10 ani si suntem siguri ca va putem oferi si voua reparatii masini de spalat de calitate.
Detalii suplimentare
Ca sa fim sinceri, pe la inceputurile anului 2000 ne-am inceput activitatea, am lucrat in surdina, am reparat diferite masini de spalat, cam tot ce exista pe piata, am alergat prin tot orasul Bucuresti, dar si prin Ilfov si localitatile din jur. Am bagat in service reparatii masini de spalat Bucuresti- Master Service, diferite masini de spalat cu felurite defecte si le-am returnat perfect functionale. In toti acesti 10 ani am oferit seriozitate. Am dobandit experienta si am primit respectul din partea clientilor, iar azi am ales sa ne numim Master Service, reparatii masini de spalat.
 
Oferim servicii de reparatii masini de spalat Bucuresti pe toata aria acestui oras, dar si prin Ilfov si alte localitati din jur. Ne deplasam de la un capat la celalalt, in Aviatorilor, Balta Alba, Berceni, in Baneasa, Colentina sau Crangasi; oferim reparatii in Dorobanti, Dristor si Drumul Taberei, precum si in Ghencea, Gara de Nord, Unirii, Pantelimon, Pipera sau Rahova, Timpuri Noi
24 vizualizari Bucuresti 11 Iul 23 15:55