Masina de tuns gazon Smart 51 BO

922 RON
1 / 2

Masina de tuns gazon Smart 51 BO

922 RON
Caracteristici
Unelte si piese Nou
Descriere
Lățime de tăiere: 51 cm
Motor: MTD Thorx 35,123 ccm, pe benzină, în 4 timpi, răcit cu aer
Putere nominală: 1.7 kW
Pornire: demaror cu sfoară
Carcasă: oțel
Reglaj înălțime: 3 poziții individual
Înălțime de tăiere: 35 -55 mm
Ghidon: ergonomic, complet pliabil
Deflector: standard lateral
Roti: 180 mm /180 mm
Greutate: 20 kg

Gama de mașini de tuns iarba SMART au fost dezvoltate cu găndul la căteva aspecte specifice, manevrare ușoară , fiabilitate, putere – aceasta este gama SMART MTD . Toate mașinile de tuns iarba sunt dotate cu motorul silențios, OHV, care garantează munca fără efort și eficiență înaltă.

Mașina de tuns iarba MTD SMART 51 BO este un model care impresionează prin simplitatea lui, dispune de carcasă de oțel, ceea ce îi conferă o durată de viață lungă și dispune de o singură opțiune de tăiat iarba, cea cu evacuare laterală.

Raportul calitate – preț este unul excepțional precum la restul gamei de mașini de tuns iarbă MTD SMART.

Modelul 51 BO este echipat cu un motor silențios MTD Thorx 35 cu o capacitate cilindrică de 123 ccm dezvoltă 1,7 kW, care învărt cu ușurință cuțitul de tăiere avănd o lățime totală de lucru de 51 cm.

Reglajul de înălțime este individual pe trei poziții, utilizatorul poate opta să taie iarba la o înălțime între 35 și 55 de mm.

Acest utilaj este recomandat tuturor celor care își doresc o mașină de tuns iarba cu un raport calitate preț excepțional, fără compromisuri și cu o durată de viată îndelungată la utilizarea ei pe suprafețe de pănă la 1000 mp.
Vezi mai multe detalii si cumpara
19 vizualizari Cluj, Cluj-Napoca, 04 Mai; 16:35