1.089 Lei

Masina de tuns gazon Smart 42 PO, 42 CM, MTD

Vezi pagina: Bronto Comprod
  • Unelte si piese
  • Nou
Cluj-napoca, 11 nov, 16:35

Descriere anunt

Masina de tuns gazon Smart 42 PO, 42 CM, MTD

Latime de taiere: 42 cm

Motor: MTD Thorx 35,123 ccm, pe benzina, in 4 timpi, racit cu aer

Putere nominala: 1.7 kW

Pornire: demaror cu sfoara

Carcasa: otel

Reglaj inaltime: 6 pozitii cu 2 manete

Inaltime de taiere: 28 -92 mm

Ghidon: ergonomic si complet pliabil

Sac colector: din panza 60 L

Kit de maruntire: optional

Deflector: standard

Dimensiune roti: 180 mm /180 mm

Greutate: 30 kg

MTD si-a marit gama de masini de tuns iarba cu gama SMART care include si modelul de masina de tuns iarba MTD SMART 42 PO.

Masina de tuns gazon Smart 42 PO este un ajutor puternic si fiabil oferit celor care au gradini cu suprafete curprinse intre 1000 si 1500 mp. Aceasta masina de tuns iarba impresioneaza prin raportul excelent pret – calitate.

Daca detineti intre 1000 si 1500 de mp de teren sunteti nevoiti sa utilizati o masina de tuns iarba cu motor termic, acesta este motivul pentru care MTD a dezvoltat gama SMART. Masina de tuns iarba este echipata cu un motor silentios OHV MTD Thorx 35 si dezvolta o putere nominala de 1,7 kW, utilizand la perfectie capacitatea cilindrica de 123 cmc. Dotata cu carcasa de otel si roti pe rulmenti utilizatorul este asigurat ca primeste o masina de tuns iarba cu o fiabilitate mare si o durata de viata lunga. Echipata cu sac colector din panza cu capacitate de stocare de 60l.

Manerul ergonomic asigura comfort crescut si o manevrabilitate usoara si este complet pliabil, utilajul fiind foarte usor de transportat.

Masina de tuns gazon are o latime de lucru de 46 cm si dispune de reglaj de inaltime prin doua manete cu sase pozitii care ofera posibilitatea utilizatorului de a selecta inaltimea de lucru potrivita oricarei tip de operatiune selectand inaltimea de taiere intre 2,8 cm si 9,2 cm.

Are doua modalitati de lucru facand parte din gama de produse 2 in 1, iar optional putem sa adaugam si varianta de maruntire.

Daca va doriti un utilaj care sa va satisfaca exigentele la un raport pret – calitate exceptional, alegeti o masina de tuns iarba din gama SMART!

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!