1.201 Lei

Masina de tuns gazon MTD SMART 46 PB

Vezi pagina: Bronto Comprod
  • Unelte si piese
  • Nou

Descriere anunt

Masina de tuns gazon MTD SMART 46 PB

Latime de taiere: 46 cm

Motor: Briggs&Stratton 450 E series ,125 ccm pe benzina, in 4 timpi, racit cu aer

Putere nominala: 1,7 kW

Pornire: demaror cu sfoara

Carcasa otel

Reglaj inaltime in 6 pozitii, individual la fiecare roata, de la maneta

Ghidon: ergonomic, complet pliabil

Sac colector din panza: 70 L

Kit de maruntire: accesoriu optional

Deflector: standard

Dimensiuni roti: 180 mm /180 mm

Iniltime de taiere: 28 -90 mm

Alte trasaturi: 3-in-1 optiuni intre colectare in cos, maruntire(optional) sau evacuare in spate

Maner demaror pozitionat pe ghidon

Greutate: 31 kg

MTD si-a marit gama de masini de tuns iarba cu gama SMART, care include si modelul de masina de tuns iarba MTD SMART 46 PB. Aceasta masina de tuns iarba este un ajutor puternic si fiabil oferit celor care au gradini cu suprafete cuprinse intre 1000 si 1500 mp. Aceasta masina de tuns iarba impresioneaza prin raportul excelent pret – calitate.

Daca detineti intre 1000 si 1500 de mp de teren sunteti nevoiti sa utilizati o masina de tuns iarba cu motor termic, acesta este motivul pentru care MTD a dezvoltat gama SMART. Masina de tuns iarba este echipata cu un motor Briggs&Stratton (producator din SUA) si dezvolta o putere nominala de 1,7 kW utilizand la perfectie capacitatea cilindrica de 125 cmc. Dotata cu carcasa de otel si roti pe rulmenti utilizatorul este asigurat ca primeste o masina de tuns iarba cu o fiabilitate mare si o durata de viata lunga. Echipata cu sac colector din panza cu capacitate de stocare de 70 l.

Manerul ergonomic asigura comfort crescut si o manevrabilitate usoara.

Masina de tuns gazon are o latime de lucru de 46 cm si dispune de reglaj de inaltime prin doua manete cu sase pozitii care ofera posibilitatea utilizatorului de a selecta inaltimea de lucru potrivita oricarei tip de operatiune selectand inaltimea de taiere intre 2,8 cm si 9,2 cm.

Masina de tuns iarba are trei modalitati de lucru facand parte din gama de produse 3 in 1. Utilizatorul are posibilitatea de a alege intre colectare, evacuare laterala sau sa marunteasca iarba iar aceasta sa ramana pe gazon ca si ingrasamant natural.

Daca va doriti un utilaj care sa va satisfaca exigentele la un raport pret calitate exceptional alegeti o masina de tuns iarba din gama SMART!