266 Lei

Masina de tocat Singer SMG-1800

Vezi pagina: Altc.ro
  • Electrocasnice mici
  • Rasnite si masini de tocat
  • Alta marca
  • Nou
Clinceni, 03 aug, 12:05

Descriere anunt

Masina de tocat Singer SMG-1800

Masina de tocat carne cu accesorii pentru carnati si suc de rosii, Singer SMG1800 este dotata cu un motor puternic si silentios de 1800w, care te ajuta sa procesezi pana la 2.2 kg carne/ minut. Masina este prietenoasa cu bucatarii grabiti. Daca ai aruncat cutitul din greseala nu este motiv de panica, masina dispune de 2 cutite pentru taiere. Nu in ultimul rand, este un prieten de nadejde in bucatarie care te ajuta sa iti mentii sanatatea. Cu ajutorul accesoriului special pentru suc de rosii, cu protectie anti-stropire, poti sa pregatesti mult mai usor bulion, ketchup, suc de rosii sau supe delicioase.

Motor puternic si fiabil.

Masina de tocat carne,SINGER SMG-1800 este dotata cu un motor puternic si silentios de 1800w, care te ajuta sa procesezi pana la 2.2 kg carne/ minut.

Pentru procesarea carnii in functie de dorintele tale, Singer SMG-1800 include 3 site din metal cu o grosime de 5 mm, 7 mm si respectiv triunghiulara.

Ai aruncat cutitul din greseala? Nu te panica! De asemenea, masina de tocat SINGER SMG-1800, dispune de 2 cutite pentru taiere.

Carnati subtiri sau grosi?

Si subtiri si grosi… Singer SMG-1800 are 2 accesorii din inox pentru prepararea carnatilor atat din mate de oaie, cat si din mate de porc. Accesoriile fiind din inox, ajuta la introducerea mai usoara si eficienta a matelor , inclusiv la alunecarea acestora pe acesta tulumba.

Cu ajutorul accesoriului special pentru suc de rosii, cu protective anti-stropire, poti sa pregatesti mult mai usor bulion, ketchcup, suc de rosii sau supe delicioase.

Putere : 1.800 watt

Diametru #5

Procesare carnii : 2.2Kg/min

Palnii: 2 (mic & mediu) din INOX

3 Site : 5mm/7mm/Triunghilara

2 cutite

Accesoriu rosii

Functie reverse

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!