Masina de tencuit Imer Koine 3, 3.4 KW

40.704 RON
1 / 3

Masina de tencuit Imer Koine 3, 3.4 KW,

40.704 RON
Caracteristici
Vanzare Altele
Descriere
acest utilaj este destinat aplicarii de tencuiala din materiale preamestecate la sac (tencuieli moderne, pe baza de ipsos sau tencuieli termoizolante). Utilajul realizeaza si pomparea amestecului, si este dotat cu un motor monofazic de 230V-50Hz, pentru care necesita o putere instalata de 10kW, dar pe medie, puterea totala este de 3,4kW.
Utilajul se livreaza echipat gata de lucru, include servicii de punere in functiune si instructaj gratuit pentru utilizatori.
Ca si eficienta, utilajul este perfect adaptat sarcinilor ample de munca, fiind capabil sa realizeze suprafate de 10 ori mai decat in cazul aplicarii manuale, in plus uniformitatea stratului aplicat mecanic este mult mai omogena, aspectul suprafetei prelucrate fiind mult mai unitar.

Dotari de serie Koine 3: Compresor electric cu membrana Motor electric, 3.4 kW Cos troncotic cu camera de amestecare. Motoreductor malaxor si pompa apa Gratar detassabil cu rupere a sacului Manometru la iesire material Pompa apa autoamorsabila instalatie de apa cu fluxometru Stator si rotor 20 m cablu cu stecher 16 A 20 m furtun apa 16 m furtun aer 15 m furtun material Comenzi ergonomice si display cu leduri Comanda pneumatica la distanta Lance sprituire Deflectoare Burete spalare Rascheta
Vezi mai multe detalii si cumpara
634 vizualizari Buzau, Buzau, 07 Apr 12:05